40pxKlumme.png
Walkman - den gående mand

Duracell er godt
Walkmanden var svær at forstå for børn
Den første walkman, var meget svær at betjene: Nogen hævder at da den bliver lanceret stadig er på prototype-stadiet, da man ikke har den nødvendige teknologi, der skal til for at dreje spolerne mere end en halv omgang. Heldigvis komer en lille trommende kanin dem til undsætning

U-landshjælp for viderekomne

Alle piger der lyttede til walkmand fik lyst til at strippe spontant

Ved en fejl fik man i 80'erne afsendt et parti Walkmænd m/ bånd til det krigshærgede Eritrea i Somalia. Her ser vi lille Mwambele lytte til Def Leppard

En Walkman er en lille sammenklappelig båndoptager opfundet af en japansk rollator- fabrikant, da han var ude at spille golf. Den består af kassettebåndoptager, hovedtelefoner og små grønne mænd som går ved siden af og bærer båndoptageren.
Navnet på blev antastet af forskellige kvindesagsgrupper og efter en blodig retssag endte Walkmanden i Danmark med at hedde SONY Walkman M/K ©

Walkman.gifWalkman.gifWalkman.gifWalkman.gif

Walkmandens kulturelle betydning i 80'erneRediger

Det var ikke let for det danske ungdom at skulle overgå så brat til walkmanden. Der var ikke mange som havde lyst til at slippe de fornøjelige stunder med kassettebåndoptageren i pubertetsjunglen.
Ghetto-blasteren kunne man kun bruge på gader og veje, hvis man kunne danse electro-boogie.

I en kort årgang begyndte de unge i protest at spille blokfløjte igen, men snart så man unge mennesker være sammen men med hver sin musik i øret.
Hver gang man skulle tale sammen var alle nødt til at tage hovedtelefonerne af...så man endte med ikke at diskutere nogetsomhelst længere.

Silden fra fitnesscentret
Walkmanden vejer ikke
meget mindre end en graviditet

Walkmanden i dagRediger

I dag er det eneste der er tilbage af Walkmanden er varemærket. For en beskeden sum kan man hos Sony-Ericsson købe en specialmobiltelefon, som kan afspille kassetter.


Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!!   JAP