"We haven't had that spirit here since nineteen sixty nine..."

Rødvin er til for overklassen. Og serveres af underklassen
~ En kaptajn om at bede om mere vin.


Vin (bagfra: niv) er en fællesbetegnelse for væsker med rødt og hvidt farvestof i. Mange tror fejlagtigt at det også er hovedstaden i Østrig, men det er altså løgn. Eller er det? Jeg ved det ikke, jeg er ikke så god til geografi.

HistorieRediger

 
Vin må ikke blandes med lort.

Igennem århundreder af generationer er mennesket i den globale verden blevet hjernevasket af vinproducenterne til at tro, at det de putter i munden, er en "kvalitetsdrik, fremstillet ved gæring af druer fra vinstokke". Men dette er løgn! Ingen har dog endnu fundet ud af hvorfor..

Drikken stammer fra år 1916 fvt., hvor en mand ved navn Findus d. æ., tabte nogle hindbær ned i sit luksuriøse badekar. Her opstod en finurligt brusende og farvet væske, som han navngav "vin". Han masseproducerede sit produkt, men blev i 1914 fvt. skudt ned på åben gade af medlemmer af en konkurrerende spritsmuglerbande. Til stor ærgelse for hans trofaste følgesvende, men det skulle efterfølgende vise sig at være en guddommelig gerning.

Senere hen blev hans koncept dog taget op igen, og i dag eksisterer mange forskellige slags vine.

Forskellige slags vineRediger

 
Folk der ikke drikker vin er proletarer og har derfor et dårligt liv.

RødvinRediger

Rødvin er en vin der er rød. Den består hovedsageligt af hindbærbrus og vand, men i fjerne egne tilsætter man også vodka. Rødvin smager af sure tæer, men er god til en saftig bøf. Vinen er mest velegnet til veltalende folk der snakker om politiske emner eller forargelse.

HvidvinRediger

Hvidvinen er hvid. Den er sågar også gennemsigtig, men lad dig ikke nare - indholdet kan godt sparke røv. For i modsætning til rødvinen, er hvidvinen tilsat salt som har en særlig berusende virkning når det indtages gennem urinrøret.

PortvinRediger

Portvinen stammer fra Middelalderen. Det er således en betegnelse for den væske der befinder sig i en efterladt flaske, ved en byport. Indholdet er altid ukendt, og kan derfor smage meget varieret.

VinmærkerRediger

  • Champagne - Med brus. Velegnet til Formel 1-løb
  • Rosévin - Syrligsødt stads, der mest drikkes af akademikere
  • Hedvin - Sherry, Cherry Brandy, Sheryl Cr.., Vermouth og Rohypnol
  • Ad Libitum - Vort foretrukne mærke i alle typer vin og til hver en tid!

Hvad står vin egentlig for?Rediger

  • V = Vand
  • I = Ingen alkohol
  • N = er bare med til pynt, og fordi ordet vi allerede var taget. Man ville sætte et A ind, så der stod via (Vand, Ingen Alkohol), men dette ord var desværre også taget! Hvad er chancen?!

Biprodukter af vinRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.