"ROOOAR! Angrib svensken!"

~ Odin

"DECLARE INDEPENDENCE!!"

~ Björk


Vikinger er fra oldtidens skandinavien, hvor de nakkede alle mennesker der kom til deres byer. - En meget kendt viking er Tryb Óláfssonshelvededådyr, også kendt som Odin, som der engang myrdede en fra England. - Alle syntes at det var så skide fint, det han gjorde, så de udnævnte ham som gud over alle englændere (dengang var de ikke så kloge). Vikingerne havde bla. også et stort rige, som de markerede ved at pisse lidt på en sten. Det er også det de lærte tiggere at gøre.

Vikingerne rejste en del rundt i verden, og de kom så langt som til Lolland, og rejserne var oftest hårde når det gik den vej. Senere fik Odin en søn ved navn Tor med sin første kone, Björk d. første, men deres forhold varede ikke længe, før Björk begyndte at ryge, og det var Odin ikke så meget for.

Tor herskede over det store territorium Langeland, og Slesvig. (dengang Torshavndådyr) og han arbejdede som elektriker, og fik stød en dag, så han nu blev konge over elektricitet.

Gudmundsdottir.jpg

SprogetRediger

I vikingealderen talte alle vikinger 'Old Björkisk', også kendt som 'Old Björkisk', hvor de alle brokkede sig over, at Danmark havde et stort territorie, og de behandlede kolonierne grimt, så den mest normale dialekt var 'Tögnumhytta glúff' (på engelsk: Declare Independence.) som deres høvding-inde havde skabt.

Dog var der nogle der ikke tænkte som hende, og lavede derved sproget 'Mellem Björkisk', som faktisk var en blanding mellem Te-driksk (Mellem-engelsk) og selvfølgelig Björkisk. - Det var en stor succes, og sproget blev derved moderniseret til endnu en gren, kaldet 'Moderne Björkisk', som senere blev Björk d. førstes tilbagetrækning til Island, hvor sproget i dag har status som Islandsk, da der forleden var afstemning og det blev vedtaget.

KrigRediger

Som alle ved, så var vikingerne krigeriske, og den største kamp der nogensinde har været, var mellem Danmark og Stor Björkien, hvor der var kamp om, hvem der skulle lave hvilken te, som iøvrigt var importeret fra England.

Kampene varede i over to år, og da de kom frem til det endelige svar, var det 'Old Grey Tea' der til Björks held, var vinderen. Efter Björks kamp, satte hun sig ned og drak en dejlig kop te.

HistorieRediger

 
Her ses Moderne Björk i hendes lejlighed på vej ud for at shoppe. Hun er en ægte viking

I historien er der ikke meget, man har fundet ud af, men Björk stamtavle er heldigvis en del af det, og man kan hurtigt finde ud af, hvem der var hendes forfædre, så man kan nemmere regne resten ud. Her er en liste:


  • Björk d. første - 890 - 930
  • Björk d. anden - 970 - 1040
  • Björk d. tredje - 1100 - 1150
  • - Ingen Björk født -
  • Björk d. fjerde - 1490 - 1534
  • Björk d. femte - 1670 - 1740
  • - Ingen Björk født -
  • - Ingen Björk født -
  • - Ingen Björk født -
  • Moderne Björk - 1973 - ?

Se ligeledes...Rediger