Vikingeland
Viking.gif
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Vi slår dig i sækken, brækker dit bækken, thi vi er syge og leger Tekken
Nationalmelodi: Mjød,VANIR og skjaldemusik
Hovedstad Lejre Forsøgscenter
 Tidligere hovedstad Svalbard
Største by Hammershus
Officielle sprog Rune'sk
Regeringsform Ragnarok
Erik den Røde
'
Nationalhelt(e) De første kolonister (fuck Colombus), Carl-Mar Møller, Hell, Vanir
Valuta Trelle, Mjød
Religion Asetro
 Befolkning  Alle
 Areal  Europa, Vinland og Asien
 Befolkningstæthed  89 pr. Langskib
 Etniske grupper  Rigige mænd (70 %)
Trelle (23 %)
Blodsugende iler (7 %)
 Største Eksportvarer  - Voldtægt
- Plyndring
- Ild
- Kaos
 Største Importvarer  Tyvekoster
 Nationaldyr Fluesvamp
 Nationalsport  Berserkergang
"Hit n' run"
Kødske
 Åbningstider  Når du mindst venter det
 Internetadresse  www.døforfandenellerjegslårdigihjel.dk
 Telefonnummer  Send en spejder (en lille tyk en)


"Rigtige mænd æder fluesvampe og dør i kamp"

~ Jens "Skalleknuser" Erikssøn


Vikingerne var militærnægtere fra Skandinavien, som i den sene jernalder og vikingetid backpackede og gjorde sig lystige langs kyster og andre vandhuller i store dele af Europa mellem 800 og 1989. Oftest tænker man nok på vikingerne som utilpassede voksne mænd med våben og hornhatte, men de var også dygtige til vikingspil, slægtsforskning, stenhugning og slagtning.


EtymologiRediger

Vikingerne var blodtørstige øksesvingende psykopater oprindeligt fra Bagsvaerd, men senere yngel stammer også fra deres kolonier udi voldtægt. Det lykkedes vikingerne at nakke stribevis af klostre på deres rejser. Tilsyneladende uden nogen skrupler. Vikingernes første offer var et kloster, Lindisfarne i England, der bidrog til den danske kultur med bunkevis af ekstremistiske nonner og munke (nu Faderhuset), tyvekoster til opbygning af velfærdssamfundet og inspiration til diverse udenrigspolitikker jf. 1. og 2. Irakkrig.

Der er tegn på at vikingerne nåede langt omkring, hvilket kan ses på stednavne som Det Døde Hav og antallet af bunkere i kristne byer.

En af grundene til vikingernes succes var at de opbyggede et system uden betalingsbalance mens andre peger på deres 45 m lange tveæggede sværd (Bagsvaerd), hvor de kunne nedslagte fjender på lang afstand.

EgenskaberRediger

Vikingerne er kendt over hele verden for at voldtage og plyndre og spise chokoladebar, at bygge både med dragehoveder, voldtage og plyndre og spise chokoladebar, komponere episke sagaer, dræbe munke, og at voldtage og plyndre og spise chokoladebar.

Ordet "viking" er afledt af det oldnordisk verbet "Vike" som betyder "at voldtage og plyndre alt der trækker vejret eller kunne finde på det eller som kender en der gør".

Vikinger foretog sig selvfølgelig andet end at voldtage og plyndre. De var handlende og berømte som opdagelsesrejsende. Vikingerne opdagede og indtog Island, Grønland, Newfoundland, og (ved hjælp af Viking I og II rumskibene) Mars. Men vikingerne forlod hurtigt Mars, fordi der ikke var noget at voldtage og plyndre (ud over de små grønne mænd, men da de små grønne mænd var meget villige, talte det ikke som voldtægt). vikingernes livret var lammehoved med rødkål.

Vikingerne og deres skibRediger

Vikingerne byggede skibe, deriblandt langskibet. Det tog gerne mange arbejdsmænd og trælle flere år at bygge bådene, som de så sejlede ud på vandet og satte ild til; en skik der har vist sig at dukke op flere gange senere i nordisk historie. jfr. skibene Dannebrog og Scandinavian Star. Flyselskabet SAS har senere adopteret denne skik. De sætter bare ikke ild til deres transportmidler, de synes bare ikke det kan passe at man kan flyve så fejlfrit, så de saboterer deres egne fly.

ImageRediger

Vikingerne har gennem tiderne haft svært ved at opnå et godt image bl.a. pga. deres sprog "Våben-kommunikation". Det erdog blevet bedre, efter de som spindoktor har fået Louise Frevert, der med sin depoteringsfilosofi har hjulpet vikingerne til at opdage mere diskrete taktikker til at pine andre folkefærd.

Hvad mange dog husker ved Vikingerne er deres store lidenskab for retten Spam som de gerne åd meget af imens de konstant sang om dens vidunderlige egenskaber og fortræffeligheder.

Vikingernes efterkommereRediger

Vikingerne har sat tydelige spor i skandinavisk kultur. Bl.a. har de bidraget til verdens bedste styreform "Et øje for øje, tand for tand" - jf. Ravnkel Frøjgodes saga, også kaldet den 4. statsmagt.

Eksempler på nulevende vikingerRediger

Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Vikinger.
  1. Rollespillere der svinger med gummiøkser
  2. Øldrikkende roligans med tåbelige rød/hvide plastikhatte
  3. Carl-Mar Møller
  4. Holger Danske

Vikingernes forsvindenRediger

  • Den mest populære teori omkring vikingerne endeligt kommer med opfindelsen af Gud. De kristne stjal alle tyvekosterne og brugte dem til projekter som Babelstårnet og bogklubben, Biblen. Langskibene blev opkøbt at af DFDS og togterne erstattes med Krydstogter, hvor man sejler tilfædigt rundt og bruger penge, men "hit n' run-princippet" bruges stadigt.
  • En anden teori, går ud på, at de blev udryddet af en kæmpemæssig meteor, eller også var det dinosaurerne.
  • En tredje teori er, at vikingerne var kannibaler: De åd hinanden, hvorefter de døde af sult.


Kristendommen og VikingerneRediger

 
Nej, jeg er ikke Jesus.

Selv om der stadig er tvivl om det var Jesus der fik vikingerne til at forsvinde, så kan det dog konstateres at kristificeringen af de gamle kæmper ændrede vikingekulturen fundamentalt. Da vikingerne bød Jesus indenfor i deres øl-lugtende hjerter(og hjem) var konsekvensen jo at man nu skulle til at leve op til sin nye guds idealer, og opfører sig som en velplejet spejderdreng på besøg hos julemanden selv.

At vikingerne valgte et så radikalt en ændring af deres måde at leve på kan kun have to forklaringer:

Enten:

Det var nemmere at komme i kontakt med unge møer og kvindfolk når man kunne prale af at følge en gut som fik både Jeff Buckley og James Blunt til at ligne nogle ufølsomme og uromantiske fodboldbøller fra FC Midtjylland. Det var trods alt lidt mere hot end at sige at man tilbad en gammel en-øjet mand med mjød i skægget eller at man syntes at ham der gutten der kører rundt med to bovlamme geder foran sin vogn og slår på alt med en hammer fordi han har et mindreværdskompleks på størrelse med midgårdsormen, er for fed en fætter. Ved at tro på Jesus kunne de simpelthen komme i kontakt med flere kvinder end normalt. Det betød at antallet af personer som man kunne voldtage(og muligvis plyndre) steg betydeligt, da det nu ikke længere var en selvfølge at de løb skrigende bort når de så dig.

eller:

At vikingerne simpelthen var vant til at deres egen religion var så fuldt med fjollede historier at de ikke kunne se den store forskel på den og det der stod i Biblen.

Under alle omstændigheder så ændrede kristendommen vikingerne for evigt. Men det skete ikke på en nat. De kristne måtte indse at det ikker er sådan lige at ændre en viking. Et godt eksempel på dette kommer fra tiden omkring de første korstoge. På den tid havde vikingerne ikke været under brormand Jesus bare fod i så lang tid. Omkring den tid besluttede de andre kristne konger besluttede sig for at nu skulle muselmændene have nogle stryg,og for at være høflige sendte også bud til den danske konge og spurgte om han ikke ville være med til at slå et slag for Buddy Kristus. Det syntes den danske konge lød som en meget fed ide og lovede at komme med hele sin flåde of 3000 krigere. Problemet var bare at den danske konge på vejen til det hellige land besluttede sig for at holde ind og gå på druk i Norge, hvilket resulterde i at han og hans mænd kom et år for sent til det 1 korstog. Ak ja.

Læs mereRediger

Har du ikke fået nok, så kan du læse om flere vikinger.