Demokrati

(Omdirigeret fra Valg)"Demokratiet var en græsk spøgefuldhed, baseret på tanken om, at der et uendeligt potentiale i pøblens ulækre afkom... "

~ Lars Barfod om Vigtigheden af Kommunalvalg


Demokrati (eller grov undertrykkelse af et mindretal) er en almindelig betegnelse for den styreform der anvendes i de fleste muslimske lande. Demokrati er en sammentrækning af demolering (at bombe) og krati (fransk ord for styre). Et velfungerende demokrati genkendes på et stabilt hyppigt interval af bomber/demoleringer mod den til enhver tid siddende regering. Et eksempel på at succesfuldt og gennemført demokrati er det sydamerikanske land Irak, hvor der næsten dagligt foretages angreb mod den siddende regering.

Demokrati i den virkelige verdenRediger

USA elsker fred og krig og er derfor ikke imod alle former for demokrati, men støtter også autokrati der går ud på at alle borgere skal have en bil. Demokrati og autokrati kan fint kombineres med masser af bilbomber. Andre former for demokrati indbefatter diktatur, hvor en stats lovtekster erstattes med poesi, og demokratur, hvor alle skiftes om at tage tur til at være leder.

I Afghanistan har man forsøgt sig med bilbomber monteret på en kamel[1]. Styreformen i Afghanistan er således Dromekrati[2]. Samtidig er Afghanistan et af de steder, hvor man demokratiserer stenstøtter som forestiller Buddha. Det er simpelthen Talibans måde, at lære sten, hvem der er den virkelige vinder i Sten-saks-papir. Efter indførelsen af Demokratiet i Afghanistan er Sten-saks-papir blevet en temmelig ensformig affære, da alle tre bestanddele nu enten er bortsprængt eller forbudt.

Indførelsen af atombomben har medført, at man nu kan indføre demokrati alle steder i verden. I Nordkorea har man nu et effektivt demokrati, i modsætning til i Danmark, hvor demokratiet kun udbredes langsomt, og hovedsagelig i forbindelse med udbygningen af motorvejene i Nordjylland.

Demokratiske valgRediger

Begrebet "Demokratiske valg" vil du muligvis støde på, hvis du uheldigvis skulle havne på et sted, der hedder "Internettet". Valget går basalt set ud på:

 
Valgbus efter et demokratisk valg.


Demokratiet i oldtidenRediger

I fordums tid havde man nogle temmelig dårlige sprængstoffer. Man havde godt nok huse, men intet til at sprænge dem i luften med. Omkring Gorm den Gamles tid, prøvede man at indføre en form for demokrati ved at fise til forsamlinger blandt byens ældste. Mens skuffelsen over at huset stadig stod bredte sig, valgte man i stedet Dekapikrati, hvor den som ikke endnu var blevet halshugget, fik lov til at spise fluesvampen.

Det var Grønlænderne som opfandt dynamitten, og som derfor lagde grundstenen til indførelsen af Demokratiet i det moderne samfund. Dagen efter opfindelsen vågnede de med tømmermænd og bortsprængte hænder, og så skrottede de bare idéen igen og gik på sæljagt. Derfor er konceptet langt fra færdigudviklet.


Se ogsåRediger

Det her gider du ikke interessere dig for alligevelRediger

  1. Altså uden bil, så kun kamel og bombe.
  2. En Dromedar er faktisk en "enpuklet kamel". Det vidste du nok ikke?
  3. Efter indførelsen af emailen, er denne slags bomber blevet noget vanskeligere at sende.