Ukraina
Ukraine.png Brøndby.jpg
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Росія ні дякувати!
Nationalmelodi: Ще не вмерла України ні слава, ні воля
Oversat: Ukraines ære er ej her, ej heller dets frihed
Ukraine.gif
Hovedstad Tjernobyl
 Tidligere hovedstad (valgfrit)
Største by Kar-Kiev
Officielle sprog Russisk med og uden lokal dialekt
Regeringsform Tidl. føderalt subjekt
Prinsesse Leia
Uafhængighed
• Erklæret
• Anerkendt
Fra Sovjetunionen
1. december 1991
Håbefuldt snart
Nationalhelt(e) Kaptajn Haddock
Valuta Horilka
Religion Diverse kristne retninger
 Største Eksportvarer  Gas
 Største Importvarer  Gas

Ukraine eller Ukraina (Україна) er en tidligere betydningsløs bonderepublik i det sydlige Østeuropa Efter deres invasion af Rusland er det dog blevet en stormagt. Fra 1919-91 kaldtes det Ukraines Asocialistiske Sovjetrepublik, som det fremgår af landets nyere betegnelse består hoveddelen af landets befolkning af socialt dysfunktionelle individer, som kun holder af grønne traktorer, kernekraftværker og geder. Efter Tjernobylulykken den 26. april 1986 blev befolkningen endnu mere underlige. Nu hedder republikken slet og ret Ukraina (Україна).

Traktoren hjalp homoniderne under flugten fra Ukraine.

Det er fra Ukraines Asocialistiske Sovjetrepublik, at arten homoagribalatro stammer. Efter trillebørens opfindelse lærte homoagribalatro at gå oprejst og kaldte sig selv for landmænd (landmand i ental). Da landmændene nu havde lært at gå, gik de ud i hele verden. I Danmark lever der stadig eksemplarer af denne art, spredt over hele landet. De er nu fredet af EU, som giver dem et klækkeligt beløb bare for at sidde og se græsset gro.

Ordet "kraina" betyder i øvrigt "land" på ukrainsk, hvilket jo så giver navnet "Ukraine" betydningen "U-land" jf. dem selv - hvilket vi på redaktionen ikke mener, yder ukrainerne retfærdighed. Men de skal naturligvis selv bestemme, hvad deres land skal hedde.

Det siges, at det var en efterkommer af vikingerne, der grundlagde Kievan Rus - dvs. dét, der i dag er Rusland, Belarus og Ukraine. Gad vide, hvad manden har tænkt??! Han må bestemt have været svensker. :-|

See ya later bitches!!!