United States of America
(forkortet: US and A)
USA reklamer.gif Mc-donalds.gif
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: In Guns We Trust
Nationalmelodi: Star Wars - Imperial March
US WDT1.gif
Hovedstad Washington D.C.
 Tidligere hovedstad Guantanamo
Største by New York
Officielle sprog Amerikansk (en dialekt til engelsk)
Regeringsform
Mr. Søde Negermann
Skjult diktatur
Barrack Hussiam Osama
Oprettelse af skydegal
slyngelstat

 •Erklæret:
 •Anerkendt:


1776
Aldrig
Nationalhelt(e) Chuck Norris
Pamela Anderson
Cassius Clay Muhammad Ali
Justin Bieber[1]
Valuta Dallas, burgere og fritter.
I dagligtale dog bare dollars
Religion Religiøs fanatisme
 Befolkning  Yankeer
 Areal  Stort
 Befolkningstæthed  Nej (bortset fra på Guantanamo)
 Største Eksportvarer  Krig, atomvåben og fordomme
 Største Importvarer  Billig arbejdskraft og fordomme
 Nationaldyr Den gyldne måge
• Krokoænder
Ørn
 Nationalsport  Amerikansk fodbold
 Åbningstider  9/11
 Internetadresse  www.usa-official.webbyen.dk
 Telefonnummer  007

"Du kan altid regne med at amerikanerne vil forsøge at gøre det rigtige... Som regel efter de har afprøvet alle andre løsninger."

~ Winston Churchill

"Living in America!"

~ James Brown om dig


USA (dansk: De Forenede Amerikanske Politistater) er Guds eget land[2]. Dette skyldes at Gud, ligesom Jesus, bruger det meste af sin tid på at omvende de vantro hunde, og så var det jo lettest at samle hele bundtet ét sted, nemlig i USA. Desværre har koncentrationen af vantro hunde indtil videre blot medført, at de er blevet endnu mere forkvaklede i deres tro, men man har vel altid lov at håbe på, at det vender en dag.


HistorieRediger

USA's moderne historie startede, da en flok personer med anden etnisk baggrund end amerikansk smed de britiske te-handlere på porten. Dette blev generelt set som et godt træk. Herefter nedsatte man et udvalg af alle de kloge mænd i landet[3], som fik til opgave at nedskrive en uafhængighedserklæring. Denne blev vedtaget kort efter, og de fire mænd har siden høstet stor ære af deres arbejde[4].

De næste 150 år blev tilbragt tilbagelænet i en hestevogn på vej mod vestkysten, da alle havde hørt at der skulle være både guld, barmfagre kvinder og arbejde at finde der. Undervejs kunne man - nu man var der alligevel - rydde landet for bisonokser og indianere; noget alle mente var en god ide, men de fleste har dog efterhånden fået dårlig samvittighed over udryddelses-aktiviteterne[5]. De kom sig dog så godt, at de forsøgte at kristne Vietnam med napalm, når de ellers havde held til at lokke gooksne frem med ukrudtsfjerner som derhenne var i høj kurs på grund af junglen, og den der borg som blev væk i Korea, thaimahal.

  USA er det eneste land, der har bevæget sig fra udvikling til dekadence, uden at finde civilisationen ind imellem.  
International kendsgerning


En anden teori går på, at Amerikas historie startede dengang Noah sejlede rundt i arken. På arken var der forfærdelig mange dyr, hvilket resulterede i en masse afføring[6], som de skulle gøre et eller andet ved. Først lastede de lortet i den anden ende af skibet. Det gik ikke. Så flyttede de lortet ned i den anden ende af skibet. Det gik heller ikke. Så til sidst smed Noah alt lortet overbord. Den bunke lort lå så ellers der i ro og mag, indtil Christoffer Columbus fandt lortebunken i år 1492. Og så begynde lavinen ellers at rulle derudaf mod dommedag. Tak for det, Columbus.

GeografiRediger

USA afgrænser åndeligt op til (mod syd) Mexico Sydpolen og mod nord til Canada Nordpolen. Fra Mexico importeres hovedsageligt billig illegal arbejdskraft og hash og kokain. Og fra Canada importeres dyre filmkomikere og horehuse. Mod vest ligger Stillehavet og mod øst Atlanterhavet, hvor Mu-kontinentet muligvis lå.

Lidt uden for området ligger også Alaska og Hawaii samt 14 territorier - hovedsageligt militærbaser - og andre områder, som ikke kan klare sig selv.


KulturRediger

Amerikanernes fortrukne måde at skaffe kultur på, er at stjæle noget velfungerende eller smukt fra et andet land[7], hvorefter de smadrer det til ukendelighed med en forhammer, klæbrer det sammen på en måde så det ligner en grov parodi på sig selv, hvorefter de urokkeligt påstår at det hele tiden har været deres idé og sagsøger alle der vover at sige dem imod, bare for en sikkerheds skyld. En yderst effektiv taktik, som Ekstra Bladet herhjemme har forsøgt at kopiere... Lige indtil FBI fandt ud af det, og satte avisen på plads. For ingen skulle lave numre med USA! Mange i USA går også med våben, eller man er unormal hvis ikke man går med våben. USA`s kultur er bare våben og magt :)

KrigRediger

Qua USA's store forkærlighed for våben og andet krigs-arsenal, er en af deres foretrukne beskæftigelser at føre krig. Gerne mod små ørkenområder, hvor 6-7 unge mænd har uploadet en video på YouTube med et afbrændt amerikansk flag. NATO har offentligt i mange år forsøgt at dæmpe USA's krigsliderlighed, men da USA's banker finansierer NATO-medarbejdernes kaffepauser og pensionsordninger, er det for alvor svært at gøre udtalelserne til virkelighed.

MusikRediger

USA's musikbranche er den største i hele verden. Via YouTube bliver sanglærkernes musik distribueret ud til milliarder af internetbrugere[8]. Det kan store og fantastiske kunstnere som Rihanna[9], Lady Gaga, Jennifer Lopez, Medina[10] og Justin Bieber[11] med statsgaranti skrive under på. Og foran computerskærmene langt borte fra USA, sidder musik-crew'et på NOVA FM klar med båndoptageren, for at få det nyeste - amerikanske - musik i kassen, så alle vi andre kan høre hvor fantastisk det, og USA, er.

StyreformRediger

 
Typisk amerikansk skoleklasse. Her er vi på besøg i Ohio

USA styres efter sigende som en republik. Hvad dette betyder er stærkt subjektivt, men i det foreliggende tilfælde betyder det noget i retning af følgende:

Vælgere, der er registrerede, kan stemme på én af en udvalgt flok kandidater. Hver stemme tilfalder en repræsentant for denne kandidat (en valgmand), der derefter kan vælge at støtte en helt anden kandidat. I sidste ende bliver den forudpegede person erklæret som vinder af valget og evt. klager bliver afvist ved højesteret.

Vinderen af valget (præsidenten) vil herefter udpege venner og bekendte til poster, hvor de styrer hver deres lille del af landet. Hvis præsidenten efterfølgende bliver upopulær blandt indbyggerne, har han muligheden for at fyre en af vennerne. De er så typisk ikke venner længere. Men sådan er det i amerikansk politik.

For at sikre den størst mulige grad af demokrati er det forbudt ved lov at stemme til præsident-valget, selvom man er amerikansk statsborger, hvis man bebor en række særlige amerikanske territorier, herunder det tidligere Dansk Vestindien.

AmbasaderRediger

USA er det land i verden der råder over flest ambasader. Flere end 36.000 amerikanske ambassader eksisterer verden over, hvor Japan er det land i verden, udover USA selv, der huser flest amerikanske ambasader (3000). Ambasaderne betjener hver dag flere end 68 millioner individer, både amerikanske statsborgere samt de lokale der bor i nærheden af ambasaderne.

McDonalds USA forventer i 2022 at have åbnet 2000 ambasader i Kina, da Kina er det land i verden USA har mest fokus på. Dog har der været problemer med at udvikle procedurer, der kan inkluderer flagremus i ambasadens aktiviteter, som er en forudsætning for at operere i Kina.


Se ogsåRediger


Selvstændige noterRediger

<references>

 1. For dem som mener han tilhører USA, fordi hans musik jo er produceret i Los Angeles
 2. Ja, du læste rigtigt
 3. man kunne kun finde fire, så det måtte blive ved det
 4. Al Gore har dog for nyligt afsløret, at det i virkeligheden var ham der opfandt uafhængighedserklæringen, så der arbejdes for tiden på at omskrive historiebøgerne
 5. For i bund og grund var de indianere nu ganske nuttede at se på. Og så kan Hollywood desværre ikke lave autentiske efterfølgere til Det lille hus på prærien i fremtiden. ØV!
 6. Ja, du kan kalde det lort hvis du tør
 7. som regel fra Japan, Mexico, Canada eller Tyskland
 8. Minus Iran og Nordkorea. Og Bornholm
 9. Jo, hun er fra USA!
 10. Selvom hun floppede big time, vil vi danskere gere forblive i den romantiske tro om, at hun klarede det fantastisk på den amerikanske scene
 11. Jo, hun er fra USA!
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.