TV (ikke at forveksle med fjernsyn) er en magisk kasse, der viser billeder og siger lyde hvis du slår på den. TV'et blev opdaget af den tyske arkæolog Jürgen Güzzermann i 1942 under en udgravning i det daværende Sovjetunionen.

Flad spade.jpg

Billederne på kassen er typisk lavet af svenske huleboere i selskabet MTG. Et eksempel på et billedmagerselskab er Viasat. Det nyeste tv kan måske, men kun måske vise flere en en kanal. og i år 2156 mener Morten fra Greve at der måske kan komme lyde ud af denne magiske kasse. og man regner med at indenfr de næste 5 milliarder år vil der kommee noget der er værd at se. (Den sidste udtalelse bliver der dog stadig arbejdet lidt på.)

UdviklingRediger

De første TV viste billeder i sort-hvid, for at afspejle verden, som den var. I 1970'erne da verden skiftede til farver fulgte TV'et ret hurtigt efter. Allerede fra starten var der lyd på til forskel fra de tidligste biografer.

I takt med at TV'et er blevet fladere og fladere er de blevet næsten 2-dimensionale, hvorfor man nu er igang med at simulere verden i 3-D og HD og nogen gange Blu-Ray.

Man behøver ikke frygte for sit TV. Der er ikke noget at være bange for.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.