The Sims er et computerprogram forklædt som et spil. I virkeligheden går det ud på at vænne Jordens befolkning til at leve som konstantforbrugende slaver i en fortravlet og tidsparadoksplaget verden, hvor minutter føles som sekunder, og svævende krystaller over folks hoveder er et hverdagssyn.

I forhold til andre såkaldte spil udmærker The Sims sig ved et meget højt niveau af innovation, som producenterne selv ofte fremhæver. Specielt må det bemærkes, at programmet i stigende grad gennem nye versioner har opnået et tårnhøjt antal alvorlige bugs i forhold til det meste andet amatør-software på markedet. Man skal ikke lade programmet køre i mange minutter, før der opstår en situation, som gør at man først må gennemlæse hele internettet i håb om et "workaround", derefter kontakte kundesupporten for kun at få rudimentære og tydeligvis copy-pastede svar, og til sidst starte helt forfra. Hours of extra fun!

EA står bag denne hjernevask anført af wannabe-guden Will Wright.

Advarsel: Lad være med at installere The Sims 1, 2, eller 3, medmindre du ønsker konstant virus på din computer og hackerkontakt til din Spademanns-profil. Desuden har aben Anders Fogh også erklæret The Sims ubrugeligt, da han ikke selv er med (der er nemlig ikke aber i The Sims).

Se ogsåRediger

SimFarm

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.