"Giv mig tarm[1] eller giv mig pølse"

~ Mogens Camre om egnsretter fra Vestsjælland


Tarm er en lille gennemsigtig landsby i Vestjylland, hvor det meste af befolkningen er beskæftiget med at lave de kendte Tarm-pølser på det lokale slagteri, Skjern Tarmrensnings- og Pølsefabrik.
Ikke langt fra Tarm ligger en anden landsby ved navn Lem. Da begge bynavne også kan alluderes til og associeres med menneskelige organer, har navnene på de to byer i Udkantsdanmark givet anledning til mange platte vitser desangående, ligesom der i hash-misbrugeres hjerner har udviklet sig forkrøblede fantasier af erotisk-fækal art.[2]

Ovenstående billede beviser, hvorledes knaphedenhusdyr i Vestjylland har tvunget lokalbefolkningen til at bruge biler i stedet[3] (måske chokerende for nogle, men sådan er virkeligheden ude landet)[4]

Tarm i dagRediger

I dag bruges tarme til:Rediger

Intet andet.

Tarm i fremtidenRediger

Tarm var i besiddelse af en fremtid indtil engang omkring 2020-tallet, hvor den sidste indbygger, Gamle Ole, måtte indlægges på sygehuset i Gram med tarmslyng og siden døde på et hospice med al mulig nymodens teknologi omkring sin seng.[5]

 
Rumfærge, der bruger tarmsystemet

Se ogsåRediger

TyndtarmsnoterRediger

<references>

  1. (Alle noterne herunder er noget forvrøvlet sludder, som formentlig er skrevet af en 12-årig ork dværg stoffer. Så er du advaret. Læs endelig videre)
  2. "Tarmen blev opdaget af den gale videnskabsmand Elvis Presley i 1734. Videnskabsmanden troede han havde fundet en kur for pest, men fandt senere ud af at han havde opdaget sin egen tarm. Men myterne fortæller, at 700 år tidligere, havde Kristoffer Kummelummebus sejlet til Amerika og set tegn på, at der havde været tarm i landet. De første der begyndte at udvinde råstoffet tarm var polakkerne. De var meget langt fremme i udviklingen af mining af tarm. Ca 90% af alle polakker døde i minerne. (Ende)Tarm er også en by i Vestjylland, husk det!"
  3. "Tro det eller ej, men Anders Fogh indeholder rester af tarme"
  4. "Tarmen er ligesom en kæmpe stor fed orm, som kravler ud af DIN RØV mens du sover. Når den så er kommet helt ud, leger den med din krop en smule, og bagefter kravler den ud af dit værelse. Den kravler ud i køknet, hvor den får en masse mad, ned i sig. Nu når tarmen så er fuld, kravler den tilbage til dig. Den kravler ned i din mund, ned i din mave og derefter ned på sin plads. Nu når den er tilbage så vågner du, pga DU SKAL FUCKING SKIDE!!. Hvis du har læst alt dette omkrig tarmen, så er du godt nok en nørd som vil vide en masse ting om ting du ikke kan bruge til noget. Tag dig dog at få dig et liv(De er meget billige i aldi lige fortiden, men prisen på liv i superbrugsen falder)"
  5. "I fremtiden vil vi se en teknologi, der vil kunne udnytte tarme til at slynge en ged ud i rummet med en Ladas kraft"