Tømmermænd

"Knock, knock, knocking on Heaven's door"

~ Bob Dylan om forrige søndagNår tømrermænd med tømmermænd bygger huse...
Lidt for mange bjørnebryg i går?

Tømmermænd er en populær fortegnelse for det der sker, når alkoholen har forgiftet din krop i så udpræget grad, at du har taget skade for kortere eller længere tid. Det er så at sige naturens straf for alt det lort du lavede i nat. Tømmermænd er onde og banker på indersiden af dit hovede søndag morgen, når du opdager, at du ligger ved siden af en coyote[1]

Nogle mennesker får ikke tømmermænd. De kan deles op i to grupper:

  • De der ikke drikker
  • De der har drukket for meget, for længe.

MirakelkureRediger

Du kan drikke piskefløde eller noget kaktushalløj inden du starter kæveriet for at mindske dine tømmermænd. Din hjerne, lever og dine nyrer nedbrydes alligevel, men det gør ikke spor ondt. Og du bliver dranker alligevel.

FortrydelsespilleRediger

Rigtig god idé hvis du er en pige og har spredt andet end godt humør i går aftes.

Den fortrydelsespille, som vi allesammen venter på, er dog stadig på forsøgsstadiet. Du ved, den hvor man kan tage alt det lort man har gjort og sagt tilbage. En prototype kan ses i filmen "Men in Black" og fungerer ved hjælp af noget blitzlys.

Se ogsåRediger

Berømte tømmermændRediger

FodnoteRediger

<references>

  1. Der findes tre slags one night stands: 1. En one bagger, hvor hun skal have en pose over hovedet, før I dyrker sex. 2. En two-bagger, hvor du også selv skal have en pose over hovedet, før osv. 3. En coyote, hvor du gnaver din arm af, for ikke at vække hende.