Tæppebombning

"Well, you don't know what we can see. Why don't you tell your dreams to me? Fantasy will set you free"

~ Mata Hari om flyvende, magiske tæpper


Carpet.jpg

Begrebet tæppebombning stammer, som alle véd, fra den albanske transvestit og jagerpilot Enola Gay, som under flugten fra Transsylvanien i december 1941 blev tvunget til at stjæle et Hercules transportfly, fyldt med Rya-tæpper fra lufthavnen i Cluj-Napoca. Gay og hans sammensvorne, den bayerske mesterspion og pølsemager Eric Schon,[1] blev dog forfulgt af NATOs Sukhoi S-37 Berkut-jagerfly,[2] så de var nødsaget til at droppe lasten af tæpper over den fiktive by Ringsted, hvor flere kæledyr kom til skade og måtte behandles på Esbønderup Dyrehospitals traumecenter.[3]
Ekstra Bladets forside næste dag lød overskriften "NUTTEDE DYR TÆPPEBOMBET AF GAL TYRK" og således var begrebet skabt.[4]


Dette var så den rigtige definition samt oprindelse af ordet: Tæppebombning

FodnoterRediger

<references>

 1. Han saboterede siden om Tæppebombning
 2. Et ret sejt jagerfly
 3. Årets gang i Ringsted, Gyldendal 1941
 4. Desværre kom insidiøse kræfter ind på banen. De ønskede at bibringe offentligheden en anden opfattelse af tæppebombning. I Ytringsfrihedens Interesse, bringer vi den her:

  HistorieRediger

  Persernes storhedstidRediger

  Tilbage i 1700-tallet, hvor Det Persiske Rige havde sin storhedstid, var der en evig tvivl om deres ærlighed, med hensyn til deres krigsførelse.
  Selvom man mener, at Da Vinci var skaberen af det første B-52, så var det faktisk Perserne - der allerede i 1710 havde ført disse hundrede tons tunge fly til opdrift, ved hjælp af den omvendte tyngdekraft på deres specielle tæpper, et godt drys tryllestøv og vindmølleenergi.
  Der findes meldinger om, at Perserne skulle have fløjet over den arabiske ørken med disse bombefly, hvor de efter sigende har beklædt pyramiderne med tæpper - hvilket derefter har dannet fænomenet om Te-varmeren. Disse flyvninger rygtedes at være så præcise, at hele den Nord-nord-østlige del af Samsø, havde gjort bemærket den mærkværdige aktivitet.
  Samsø fandt hurtigt ud af, at disse kapitalister og veludviklede folk var under ledelse af den diktatoriske, Blå Baron - (Den Blå Baron er efterkommeren af Ulla Terkelsen og faderen til Krumme). Det berettes også, at den Blå Baron var så klog, at han kunne styre selv mere end Gud. Gud blev simpelthen smidt ud af billedet, da den Blå Baron truede med at bombe edens have med selvbiografier og actionfigurer af Ole Wedel.

  Da den Blå Baron senere fik al magten nord for Sydpolen, da fik han denne ondsindet, kapitalistiske plan: Hvis han kunne styre naturkatastrofer, så kunne han også tjene penge på at sende nødhjælpsflygene ud, og bombe de nødstedte med havregrød og jakabov, samt dadel-smoothies.
  Dette fik ham så til at beslutte at verden i det 21 århundrede skulle rammes af flere ting.

  Begrebet om tæppebombning stammer derved fra Det Persiske Rige, og har siden forårsaget alt fra tsunamier til Rasmus Seebach.

  Persernes aggressive tæppebombning i det gamle Rusland, førte hermed til en ny og stadig væsentlig idé: Da de i 1727 fik besøg af Terminator, drak de ham så fuld, at han endte med at gøre et sort får gravid. Da fåret morgenen efter ikke havde fået menstruation eller kraftig diarré samt røde knopper på det ydre højre hjørne af dets knæ, så var beskeden klar - de skulle have et barn.

  Sådan lidt senereRediger

  Senere hen, eksperimenterede Perserne med dette nye kreatur; de kaldte den for: Termaaahnator - Vrs: 2arnolds1gajolshot.com. Fåret var ikke som de andre. Det udviklede en tyk uld, som i dag er kendt som Steelwool eller Ståluld. En dag fik en kvinde lyst til at sy et tæppe af dette uld, men det kunne hun jo ikke - for hun var naturligvis i gang med at være i køkkenet. Senere igen, fik en anden ung mand ideen om at lave tæpper af disse stålulds-pelse. Det resulterede i det, som i dag er byggestenene for den kinesiske mur.

  Heldigvis for Perserne, så kom der noget godt ud af uldet. Arnold holdte sit løfte fra for 10 år før; det lød således: "I'll be back" - og han kom så tilbage, for at konversere en smule med det ulykkelige får, som var moder til Termaaahnator - Vrs: 2arnolds1gajolshot.com. Det var så yndefuldt, da fåret kom til at strejfe Terminator på hans udstødning, så der lækkede en masse motorolie og andre udefinerbare væsker ud. (dette førte til oversvømmelserne i Pakistan).

  hvad der kom ud af Terminators væsker kontra Termaaahnator - Vrs: 2arnolds1gajolshot.com.'s ståluld, var beriget uran. Her følger en nærmere forklaring, som forklaret her af Einstein: E=mc^2, eller rettere sagt: 1337 / H4X = 101 - /\/0013^3 * Ulla Terkelsen.