Strengteori

Strengteori også kaldet superstrengteori eller godaw-med-et-økseskaft-teorien, er en fysisk teori i kvantemekanikken.

Det taher ca. tre timer at skifte strenge på denne spade

Ideen er at de mindste bestanddele i verdenen ikke er partikler men derimod såkaldte strenge. Fysikere, som aldrig har set eller været i stand til at kunne bevise eksistensen af disse strenge, er vist nok ret sikre på at de måske findes.

Hvis man finder disse strenge, som ikke burde være så svære at finde da de er overalt, så kan man være i stand til at stemme dem som man vil og derved udnytte deres potentiale. Ligesom mange mennesker har gjort med større strenge f.eks. Elton John, Elvis og ham der synger i telefonen når man ringer op til en med 3-abonnoment.

En af konsekvenserne af strengteori, er at der skulle være mere end de 4 klassiske dimensioner. Fysikere siger at grunden til at man ikke har påbevist disse ekstra dimensioner endnu, er at de er så små at man ikke kan se eller måle på om de er der. Men fysikerne er sikre på at de nu nok skal være der alligevel, som en fysiker sagde om de ekstra dimensioner: "Ligesom man ikke kan se vinden blæse, varme eller de Konservatives vælgerskare, så kan man heller ikke se disse dimensioner"

~ Hawkings om de ekstra dimensioner
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.