Stein Bagger

"The secret of life is honesty and fair dealing. If you can fake that, you've got it made."

~ Orla Währ om danske politikere


Her smiler Stein for en gangs skyld ikke.

Stein Bagger (f. 1967) i Frederiksværk er en dansk frihedshelt, som har formået at udstille det skrøbelige banksystem ved at bruge sin fortid som Spies-rejseguide til at opnå nogle svimlende kreditter, svarende til en bankdirektørs årsløn. Han forventes at blive den første dansker, som bliver henrettet, da man ikke tør have ham indsat i et normalt dansk fængsel.


Fra arbejder til Spies-guideRediger

Barndom i KregmeRediger

Stein Bagger blev oprindeligt født Sten Bager i en funktionærbolig til Stålvalseværket. Hans far var valsemester på Stålværket og regnede med, at lille Sten skulle gå i hans fodspor en dag. Han blev desværre klemt mellem valserne, så bl.a. hans fødder blev meget lange. Hans kiste var godt 87 meter lang og blev båret af 126 medarbejdere.

Som lille gik Sten på Brederød skole nær Kregme og yndede hver dag at sidde på Kregme Station og tælle togene, som kom forbi. Det var dér hans ønske om at blive Spies-guide opstod.

StudentereksamenRediger

Dan han i 1983 planmæssigt ville starte på Frederikssund Amtsgymnasium, var der en dreng med samme navn som ham. Han ændrede derfor et par bogstaver i sit 9. klasses afgangsbevis og Stein var født. Spekulationer om, at han skulle være i familie med fodboldspilleren Ruben kan således hermed afvises. Desværre blev hans dokumentfalskneri opdaget og han nåede kun at gå der tre måneder. Af én eller anden grund har Stein Bagger alligevel en matematisk studentereksamen fra Frederiksund Amtsgymnasium med 11,3 i gennemsnit fra 1986.

Spies-guideRediger

Stein havde umiddelbart ikke andre muligheder end at søge arbejde på Stålværket, og han startede som smedelærling-aspirant, hvor hans opgave var at pumpe jern. Han voksede med opgaven,[1] og 20 kg senere blev han kåret til ungdomsmester ved DM i body-tequila, hvor præmien bestod af en tur med Spies til Rhodos. Det lykkes ham at stjæle noget guidetøj, så hans barndomsdrøm kunne gå i opfyldelse. Ingen af de andre guider bemærkede noget, da de alle var totally brain-damaged af den hårde skoling, som påbød dem at smile hele tiden. Dette vidste Stein godt, så sidan da har han stort set altid smilet.

Stein kunne bare det der med pigerne. Hans kone og hans 23 elskere havde intet at fortryde, da de tog den analt.[2]

Svindel efter svindelRediger

Som Spies-guide var Stein Bagger allerede dømt til at leve en tilværelse som kronisk psykopat, hvilket omfatter mere end der kan rummes i blot én artikel. Vi ser os derfor nødsaget til at anvende den berømte:

Den kapriciøse Stein Bagger fup- og svindelgeneratorRediger

  • Stein Bagger har ikke endnu sagt undskyld til Jønke, for dengang han kom til at sælge hans kværn til en p-vagt
  • Stein Bagger har en Masters-grad i Business, Marketing, Bodybuilding, Multi-Level-Marketing og en pH.D i Creative Business & Internet-fraud; alle fra Harvard, Cambridge, Oxford og Sorbonne
  • Steins lillesøster arbejder som bagerjomfu i bageriet i Nørregade

Hvad var det nu lige med Stein og Melrose Place?Rediger

Melrose Place var en tv-serie, som har kørt konstant på TV-3 efter denne stations oprettelse. Serien beskriver drømmen om et yuppie-kollektiv, hvor alle snyder og bedrager hinanden og ligger i med hinandens kærester, men alligevel sørger for, at folk bliver kørt til udpumpning eller afvænning, hvis røven i vandskorpen generer de andre. Poolen i midten er til fælles brug.

Psykologen Svend Havegær udtaler:

"I serien Melrose Place forenes Steins splittelse mellem det fællesskabs-orienterede og det individ-prægede. Hans ønske om at bo i dette kollektiv en sidste gang, må have været en pilgrims sidste ønske om at få de to iboende konflikter bragt frem til en syntesetilstand, hvor tryghed og personudnyttelse trives fint side om side."

Hans behov for tryghed blev som bekendt forsøgt stillet hos Hells Angels, og da han og Brian Sandberg ankom til Melrose Place, var der bare en stor villa, men dog med swimmingpool-pool. Den brugte studie-kulisse befandt sig imidlertid kun ca. to km derfra, så hvis det endelig skulle være ...

Stein Bagger overgav sig til LAPD og forventes henrettet efter en forholdsvis kort retssag.

Efter han overgav sig til LAPD, blev der lavet en sang som hedder Stein Bagger af Ukendt Kunstner. Stein Bagger gav efter lidt tid alle hans penge til Jeppe Hjorth Andersen, og han er nu milliardær idag og lever i luksus.

Se ogsåRediger

<references>

  1. Dog ikke i højden
  2. En populær fritidsbeskæftigelse blandt finansrockere