Sprøjteorgasme

I brandvæsenet forsøger man at undgå sprøjteorgasme vha. et tæt samarbejde med indsatslederen
I Odense Brandvæsen har man rigtig mange kvinder ansat

En sprøjteorgasme er et fænomen,[1] som forekommer i brandmandskredse, og som bedst kan beskrives som brandmandens følelse af at han står med et "Luke Skywalker"-lyssværd i hånden, som kan redde hele verdenen, mens hans slukker en brand. Dette har medført mange brandmænds orlov fra tjenesten pga. af røgforgiftning, da de også har set Prinsesse Leia afføre sig tøjet og Darth Vader i form af Master Fatman.[2]


Hvordan opstår fænomenetRediger

Den kendte brandvæsensforsker Søren Rislund har gennem sine adskillige foredrag vist stor viden om sprøjteorgasme. Han har selv prøvet sprøjteorgasme i en simulator, som bliver brugt i uddannelsen af nye brandmænd og har beskrevet det som en stærkere oplevelse end det bevidsthedsudvidende stof LSD. Han mener også at sprøjteorgasme er en fallisk ting dvs. en total realisering af det mandlige køn, uden kvindelig tilstedeværelse eller vha. selvtilfredsstillelse.


Kvinder i brandvæsenetRediger

Dette forhold har gjort at der er kommet væsentlig flere kvinder i brandvæsenet, da meget få af dem har anlæg for sprøjteorgasme, hvilket har medført større sikkerhed for borgerne at kvinderne har et fast greb om sprøjten og mændene bliver i stedet fortrinsvist brugt som røgdykkere.

Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Sprøjteorgasme -
det er da ikke Søren Rislunds område

Nej er sprøjteorgasme er noget af det lækreste man som kvinde kan opleve. Da de fleste mænd som regel altid har sprøjteorgasme var det klart at en masse kvinder blev enormt misundelige over at de ligesom ikke kunne give noget igen, selv om de har en masse sekreter de gerne vil af med. Ved et tilfælde opdagede man flødetærten - det er et meget indforstået begreb i sexverdenen men som regel skal manden være af en vis udrustning for at dette kan forkomme...det er de fleste mænd så ikke.... så du må prøve at forklare din mand at det han ikke har i pikken kan han jo have lige ved hånden med andre ord skal din mand være i stand til at trænge ind med hånden for at nå G-punktet og køre løs...så er hele sengen med garanti fuld af flødeskum bagefter


SprøjtenoterRediger

<references>

  1. I virkeligheden er ordet blot en eufemisme for, at nogle kvinder ikke kan kontrollere deres lukkemuskler, når de får orgasme. Dette kan skyldes en slap bækkenbund, en fremfalden livmoder eller andet, almindeligt forfald. Men lad være med at tro på speltkusserne kvinder, som bedyrer, at der er tale om mere eller mindre hellige sekreter. Det er tis, der er tale om, når en kvinde får en sprøjteorgasme!
  2. Relevansen af disse iagttagelser er uklar