Forskel mellem versioner af "Orgasme"

1.000 bytes tilføjet ,  5. maj 2010, 19:50
m
ingen ændringskommentar
m
Ordet '''orgasme''' er en sammentrækning af ordene [[organisme]] og [[spasme]], altså er der tale om en organisme-spasme. En orgasme er når man har kogt [[kartoffel|kartofler]] og i virkeligheden ville have kogt pasta; altså er der tale om en skuffelse af en så stor styrke at det fremkalder en orgasme.
 
 
== Orgasmens historie ==
 
Orgasmen blev første gang oplevet i [[1649]] af svenskeren Akkamutabu: Han havde hele dagen gået og glædet sig til at få sig en god potion [[pasta]], men kom i stedet til at koge kartofler og fik derved verdens første orgasme. Svenskerne tog derefter patent på orgasmen og det var ikke før i 1872 at resten af verden fik lov at prøve den.
 
Dog skal det siges at Sverige er det land hvor i der fortages flest orgasmer om året, men det skyldes nok at svenskere er utroligt dumme og fordrukne og derfor ikke kan kende forskel på en kartoffel og en pasta.
 
 
== Fakta om orgasmen ==
 
*Orgasmer kan fås som [[recept]]fri håndkøb i diverse Matas butikker verden over.
 
*Orgasmen blev i år [[2001]] en olympisk disciplin. Sverige er hidtil de eneste der har vundet [[guld]] i disciplinen.
 
*Det er forbudt for mennesker der vejer over 300 kg. at få en orgasme. Her kan nævnes: [[Amin Jensen]], [[Liselotte Lohman]], [[Din mor]] og [[Harry Potters]] [[testikler]].
 
==Se også==
8.458

redigeringer