Forskel mellem versioner af "Orgasme"

67 bytes tilføjet ,  12. mar 2008, 14:20
Han er ikke dum...han skal bare hjælpes. At svenskere skulle være dem med flest orgasmer er knageme knejt'me et postulat der godt kun files lidt på.
(Han er ikke dum...han skal bare hjælpes. At svenskere skulle være dem med flest orgasmer er knageme knejt'me et postulat der godt kun files lidt på.)
Ordet '''orgasme''' er en sammentrækning af ordene [[organisme]] og [[spasme]], altså er der tale om en organisme-spasme. En orgasme er når man har kogt [[kartoffel|kartofler]] og rigtigti virkeligheden ville have kogt pasta,; altså er der tale om en skuffelse af en så stor styrke at det fremkalder en orgasme.
{{sortsnak}}
Ordet '''orgasme''' er en sammentrækning af ordene organisme og spasme, altså er der tale om en organisme-spasme. En orgasme er når man har kogt kartofler og rigtigt ville have kogt pasta, altså er der tale om en skuffelse af en så stor styrke at det fremkalder en orgasme.
 
'''Orgasmens Historie'''
Orgasmen blev første gang oplevet i 1649 af svenskeren Akkamutabu, han havde hele dagen gået og glædet sig til at få sig en god potion pasta, men kom istedet til at koge kartofler og fik derved verdens første orgasme. Svenkerne tog derefter patent på orgasmen og det var ikke før i 1872 at resten af verden fik lov at prøve den.
Dog skal det siges at sverige er det land hvor i der fortages flest orgasmer om året, men det skyldes nok at svenskere er utroligt dumme og fordrukne og derfor ikke kan kende forskel på en kartoffel og en pasta.
 
'''== Orgasmens Historie'''historie ==
 
Orgasmen blev første gang oplevet i [[1649]] af svenskeren Akkamutabu,: hanHan havde hele dagen gået og glædet sig til at få sig en god potion [[pasta]], men kom istedeti stedet til at koge kartofler og fik derved verdens første orgasme. SvenkerneSvenskerne tog derefter patent på orgasmen og det var ikke før i 1872 at resten af verden fik lov at prøve den.
'''fakta om orgasmen'''
 
Dog skal det siges at sverigeSverige er det land hvor i der fortages flest orgasmer om året, men det skyldes nok at svenskere er utroligt dumme og fordrukne og derfor ikke kan kende forskel på en kartoffel og en pasta.
Orgasmer kan fås som receptfri håndkøb i diverse matas butikker verden over.
 
Orgasmen blev i år 2001 en olympisk disiplin, sverige er hidtil de eneste der har vundet guld i disiplinen.
 
'''fakta== Fakta om orgasmen''' ==
Det er forbudt for mennesker der vejer over 300 kg. at få en orgasme. Her kan nævnes: Amin Jensen, Liselotte Lohman, Din mor og Harry Potters testikler.
 
*Orgasmer kan fås som receptfri[[recept]]fri håndkøb i diverse matasMatas butikker verden over.
 
*Orgasmen blev i år [[2001]] en olympisk disiplin,disciplin. sverigeSverige er hidtil de eneste der har vundet [[guld]] i disiplinendisciplinen.
 
*Det er forbudt for mennesker der vejer over 300 kg. at få en orgasme. Her kan nævnes: [[Amin Jensen]], [[Liselotte Lohman]], [[Din mor]] og [[Harry Potters]] [[testikler]].
28.412

redigeringer