Forskel mellem versioner af "Spademanns Leksikon:Om"

1.060 bytes tilføjet ,  25. feb 2008, 17:34
Oprettet den seriøse udgave. Er det godt nok?
(Muligvis. Men tag det op på brønden, dette er det forkerte sted)
(Oprettet den seriøse udgave. Er det godt nok?)
<div align="center"><div class="boilerplate metadata" style="background-color: #FF6600; width: 620px; border: solid 1px black; padding:8px; white-space: nowrap">
'''Spademanns Leksikon''' blev oprettet i maj 2006 af [[Hermod Spademann]] med økonomisk støtte fra [[Dumbass Productions]] og på servere ejet af [http://www.wikia.com Wikia].
<big><big>'''Advarsel!'''</big></big><br>
<big>'''Denne artikel er himmelråbende faktuel og seriøs!'''</big>
 
'''Husk dog at dette blot er undtagelsen der bekræfter reglen.<br> Hvis du ønsker den udholderne version er der altid artiklen om [[Spademanns Leksikon]]. Gå derhen i stedet.'''</div></div>
Spademanns Leksikon stræber efter at lave en dansk encyklopædi udelukkende bestående af vrøvl, nonsens, løgn, latin og sæbespåner. Seriøse mennesker henvises til [[Wikipedia]].
'''''Spademanns Leksikon''''' er en dansk sproget wiki som blev oprettet d. 13 maj 2006 af [[Bruger:Lhademmor|Lhademmor]]. Spademanns Leksikon er bygget over den engelske wiki [http://uncyclopedia.org/wiki/Main_Page Uncyclopedia]s [[Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum|''Vær sjov, ikke dum'']] koncept, som i bund og grund opfodrer folk til at bidrage til Spademanns Leksikon ud fra et satirisk synspunkt. Spademanns Leksikon er, på samme måde som Uncyclopedia, tænkt som en underholdende modpol til online encyklopædien [http://da.wikipedia.org/wiki/Forside Wikipedia] og dennes regler om seriøsitet, saglighed og neutrale synpunkter. Spademanns Leksikon er desunden en åben wiki, så alle der ønsker at bidrage med konstruktive og veludførte idéer til [[Speciel:Statistics|samlingen]] af artikler er selvfølgelig velkommen.
 
== Se også ==
[http://uncyclopedia.org/wiki/UN:HTBFANJS Den oprindelige engelske udgave af "Vær sjov, ikke dum".]
3.834

redigeringer