Forskel mellem versioner af "Børn"

1.078 bytes tilføjet ,  3. aug 2007, 08:34
ingen ændringskommentar
(Om fødeoptagelse)
Børn er den uheldige bivirkning af sex, hvis man har glemt at svøbe pølsen ind i gummi (eller ekstra tykt bacon). Alle børn er onde og det siges, at politikere engang har været børn. Det er kun asiatiske børn, der er søde og derfor sælges disse til vestlige par for en meget høj pris. Det siges bl.a. at 99% af Kinas BNP udgøres af bortadoptioner.
'''Børn''' skal hverken [[se]]s eller [[høre]]s.<br>
-de skal [[lugt]]es!
 
== Børnefænglser ==
''Ugeskrift for læger'' offentliggjorde forrige torsdag resultatet af en undersøgelse, hvor man havde iagttaget et stort antal børn i alderen ½-2 år under måltiderne. Konklusionen lyder i sin enkelthed at børn i deres første par leveår optager næring gennem ansigtshuden.
I Danmark har vi fængsler til de onde børn, som populært kaldes børnehaver. Her går de mest trænede vagter, som kaldes pædagoger og som har studeret børnepsykologi og derfor ikke tøver med at bruge omvendt psykologi på børnene. I børnehaven tvinger man børnene til at lege med [Lego] og man fodrer børnene, da børnene ellers kunne finde på at kaste med bestikket.
 
== Michael Jackson ==
Se også [[unger]].
Imens vi i Danmark indsætter børnene i børnehaver, så findes der også personer i verden, som er tilgivende, kærlige og forstående over for børn. En af disse personner hedder Michael Jackson og har op til flere gange været i fjernsynet pga. hans kærlighed til børn. Desuden har nogle af børnene været i fjernsyn hvor de virkede meget kede af det de havde gjort og fortalte om hvordan Michael Jackson havde vist sin kærlighed til dem og tvunget børnenes kærlighed ud af dem.
[[kategori:Personer]]
 
 
'''Advarsel:''' Børn kan forårsage hovedpine og ekstrem træthed.
 
==Se også==
*[[kategoriPersoner|Kategori: Personer]]
*[[Ondskab|Kategori: Ondskab]]
*[[Mad|Kategori: Mad]]
*[[Selvmord|Kategori: Selvmord|]]
Anonym bruger