Forskel mellem versioner af "Dig"

906 bytes fjernet ,  26. maj 2012, 00:35
 
Så du vil gerne have en [[præmie]] for at have fundet artiklen?! Det kan du ikke få! Du kan i stedet få dette fine link til artiklen om [[Curling]], [[overfladespænding]] og [[og/eller]].
 
== Mere om Dig ==
Ja, der må jo skrives mere om dig. Det er trods alt dig det hele handler om. Men du får ikke nogen beskrivelse af dit klamme, oppustede og bøvede udseende. Og der bliver heller ikke skrevet om dine interesser og (mangel på) evner! Det er det man bruger [[kontaktannonce]]r og [[datingside]]r til.
 
Men du skal da have et par positive ord med på vejen. Du skal vide, at du er en unik og enestående person!<ref>Præcis ligesom alle andre</ref> Kan du ikke bare være tilfreds og glæde dig over det? Og du kan lige vove på at sige nej! Hvis du gør det, vil du virke utaknemlig og desuden vil din [[adresse]] blive afsløret af [[Spademanns Leksikon]] på samme måde som [[IB-adresse|Ibs]] blev det (og se, hvad der kom ud af det ...).
 
Desuden fryder [[Spademanns Leksikon]] sig over, at du aldrig fandt sammen med [[Hende den lækre fra parallelklassen]]. Så kan du lære det.
 
== Hvorfor egentlig <s>spilde</s> bruge mere tid på at skrive om Dig? ==
Anonym bruger