Spademanns Leksikon

<fb:like-box href="http://www.facebook.com/spademanns" width="292" show_faces="true" border_color="" stream="true" header="true"></fb:like-box>

Trisambig poseidon-white.jpg Hvis du er en ligekedelig og seriøs person, som du ser ud til at være, ledte du nok i virkeligheden efter Spademanns Leksikon:Om

"Det ere nu een dejlig prosjekt, de har dér, de kjaere Spademaend. Det skulde icce undre mig, hvis de overhale Wikipedia meget snardt."

~ H.C. Andersen om Spademanns Leksikon"Det er jo værre end MySpace!! Det er også den uduelige Hermod Spademanns skyld"

~ Anton Wittorff"Because I got high"

~ Alle om hvorfor de redigerer i Spademanns Leksikon


"Vi har intet med det at gøre!"

~ Omboo Hankvald og Hermod Spademann til politiet"At first I was afraid,
I was petrified,
Kept thinking I could never live,
without you by my side"

~ Gloria Gaynor om Spademanns Leksikon


"So what Spademann told you was true, from a certain point of view!"

~ Obi-Wan Kenobi svarer på kritik fra Jesper Langballe vedrørende rigtigheden af Spademanns artikler


Spademanns Leksikon er en slags "Brøndums Encyklopædi" online, hvor du selv skriver artiklerne. Det blev oprettet af Omboo Hankvald og dennes firma Dumbass Productions i maj 2006 på baggrund af en idé fra Hermod Spademann. Leksikonet stræber efter at lave en dansk encyklopædi, udelukkende bestående af vrøvl, nonsens, løgn, latin og sæbespåner. Seriøse mennesker henvises til Wikipedia.
Spademann Leksikon er den eneste kilde til viden og nyheder, der er totalt uafhængig af alt og alle ... På nær lige rød sodavand, som vi så til gengæld er stærkt afhængige af!
Via den frie redigeringsstruktur er der skabt et seriøst og relevant opslagsværk, uden at den egentlige ophavsmand har behøvet at gøre ret meget. Lidt ligesom forholdet mellem Bill Gates og Microsoft (Og i øvrigt ethvert andet stort firma og dets direktør)


Spademanns Leksikon er gennem tiden blevet efterlignet af mange andre internetleksikoner. Blandt andet Wikipedia og det onde og falske Lademanns Leksikon, som endda har tyvstjålet dele af vores titel.

FaktaRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.