Skup op is

Skup op is, ikke at forveksle med skub op is, er en is som man skupper, ikke skubber, op, hvorefter man begynder at spise den. Det er en meget erotisk is, og den kan bruges til flere ting (.Y.)

Sun-Lolly skup op is. Danskernes tis-is er de røde jordbæris, da tisset, af ukendte årsager, var blevet lidt gammelt

Skup op isen kommer oprindeligt fra den afrikanske stat, Æblerød, men da de ikke havde råd til frysere blev de nødt til at sende idéen til danmark, hvorefter vi har masseproduceret den.

Men der var et lille problem med det, fordi Afrika ville have noget for, at lade os producere den. (.)(.) Der blev derfor indgået en aftale, kaldet Nicetraktaten, hvor danskerne lovede at sende et stort lager på 37,4 is á 50g ned til deres leder, Ruben Heidiqandergrruuqziba.

Men danskerne, der var midt i den store smørrebrødskrise i 1974, besluttede, at de ikke havde ressourcer til at putte rigtig saft i den, så isene blev fyldt med morgenurin istedet, da de havde et stort lager liggende lidt nord for Thisted efter den store landsindsamling af tis i 1689, hvor tisset skulle være brugt som en slags brændstof, hvilket viste sig ikke at virke. Da isene kom til Æblerød, smagte Ruben på dem, og han blev afhængig med det samme. Han bestilte straks endnu en stor omgang is til eget forbrug. Det blev dog sendt tilbage, da Ruben var død af urin-angst, grundet en overdosis.

Danmark har stadig store problemer med at få afskaffet urinlageret i Thisted, der vokser år for år og nu truer Limfjorden med at blive én stor skup op is ved næste is-vinter. Vi håber derfor alle at problemerne med CO2 ikke løses, men det er der vist heller ikke den store chance for.