Skandinavien

"Hvem skal bli' den tolvte mand!? "

~ Kejserinde Orla Frøsnapper om at gifte sig politiskKattegat-Imperiet
Tyskland-flag.png Elgko.jpg
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Vi er bedre end jer!
Nationalmelodi: Boten Anna
Kalmarunionen.png
Hovedstad Bjergkøbing, Norge
 Tidligere hovedstad Frankfurt am Main
Største by Bullerby
Officielle sprog Norrønt
Regeringsform
• Kejserinde
Fremmedfjendsk Flertalsdiktatur
Orla Frøsnapper
Grundlagt med magt
• Ikræfttræden

I det store frikvarter
Nationalhelt(e) Krøllebølle
Erik Ponti
Kasper, Jesper og Jonathan
Valuta Alt andet end Euro
Religion Islamisk Ateisme
 Befolkning  Alle de seje, synes vi selv
 Areal  Større end DIT land!
 Befolkningstæthed  Jada, pornoen er frigivet.
 Etniske grupper  45 % Horeunger, 20 % Trolde,
150 % Racister, 10,2 % Rensdyr, 10% Realitystjerner
 Største Eksportvarer  Øl, Fisse og Hornmusik
 Største Importvarer  Skøger fra Østeuropa
 Nationaldyr Svin og Sild
 Nationalsport  Happy Slapping
 Telefonnummer  Sexlinjen, tryk '3' når speakeren starter.


Skandinavien består af tre ting: marker, skov og vand. Og så lidt sand, og nogle byer og derpå lidt bjerge hist og her. Skandinaverne holder af at stå på ski, skyde dyr, drikke sig stive og diskutere politik. Og måske lidt hygge med konen/kæresten/elskeren/elskerinden/manden ind imellem. Men mest af alt elsker de deres hunde, deres tv og deres kaffe.

Skandinavien er af og til et af de lande vi normalt sammenligner os med.

HistorieRediger

JægertidenRediger

For ca. 50.000 år siden tog nogle jægere fra Hamburg-egnen på jagt- og druktur op nordpå. de blev så spritstive at de glemte at tage hjem igen, og sådan blev Jylland beboet. Ca. samtidig drog en flok vestbaltiske jægere op gennem det nutidige Karelen, og bosatte sig i det, der i dag hedder Sverige, Norge & Finland. Disse hjerneblæste festaber var dermed de første beboere i det vi i dag kender som Skandinavien.

Og deres efterkommere bar faklen videre. Sjældent har en befolkningsgruppe spredt så meget frygt og ravage i Europa som skandinaverne. De var frygtede, fordi de ingen midler skyede for at få deres vilje. Især svenskerne og danskerne var slemme til at bryde Géneve-konventionens torturparagraf om musik som torturmiddel. Siden tidernes morgen har disse to lande spyet forfærdelig musik ud til plage, svie og smerte for resten af Europa. I flæng kan nævnes: Herreys, Roxette, Toybox, Aqua, DJ Alligator, Ace of Base, Razz, Ausfahrt, Smalltalk og listen fortsætter ...

GuldalderenRediger

Skandinavernes storhedstid var mellem 763 og 1066, i Skandinavien kendt som Vikingetiden, i resten af verden som "The Dark Ages". The title says it all. I denne periode fik de skandinaviske vikingers handlinger britiske hooligans til at ligne et svanset drengekor på picnic. De plyndrede, voldtog, og smadrede i en sådan grad at selv Attila ville have bedt dem styre sig.

Efter vikingetiden begyndte nedturen for skandinaverne. Deres politiske magt dalede. Deres handelsimperium falmede. De sloges indbyrdes. Men i al hemmelighed var der [familie]]r rundt om i Skandinavien, der sendte deres sønner og døtre til udlandet for at blive gift med de andre landes kønne sønner og døtre, og på den måde forbedre det skandinaviske udseende-gen. Planen virkede over al forventning, for eksempel drænedes England totalt for genet, der får piger til at få regelmæssige tænder. Dette skulle i den sidste del af det 20. århundrede blive et af Skandinaviens største aktiver. At pigerne i Skandinavien for langt størstedelen er pisselækre. Selv i amerikaneres øjne.

Moderne tidRediger

I 1950'erne opstod en ny, stor, fælleseuropæisk organisation. En organisation, der skulle både samle og splitte folk. En organisation, der skulle bringe underholdning i mange år fremover. Eurovision Melodi Grand Prix. Og de uhyggeligt snarrådige skandinaver så chancen for et nyt verdensherredømme.

Og i 1974 gav planen jackpot. Svenskernes hemmelige våbenprojekt, ABBA, vandt nemlig konkurrencen, og begyndte mere end 20 års skandinavisk terrorvælde på radiostationerne, der endnu ikke er slut.

KendetegnRediger

Skandinaverne er meget regelfaste mennesker, og vil ikke engang slå et søm i, hvis det er overenskomststridigt. Danskerne opfandt begrebet ombudsmand.

Svenskerne og nordmændene er kendt for hhv. deres blondiner og deres brunetter. Køkkenet skal man dog ikke begive sig ud i. Nordmændenes nationalret er et stykke vådt pap med rejesalat, som de kalder en "Lompe", medens svenskerne holder sig til rådne sild på dåse, kaldet "surströmning". - Og ja - de åbner rent faktisk dåserne!

Til gengæld er svenskernes blondiner bare out of this world. Se bare Victoria Silvstedt og det svenske kongehus.

Se ogsåRediger