Helvetia
Flag of Switzerland.png Coat of ArmsSveits.gif
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: En franc for alt og en centime for endnu mer
Nationalmelodi: Pengeland
{{{billede_kort}}}
Hovedstad Geneve (mange tror fejlagtigt at det er Bern)
Største by Geneve (mange tror fejlagtigt at det er Zürich)
Officielle sprog Svejtsisk.
Regeringsform
Bank direktør
Kapitalisme.
Moritz Leuenberger
Fra FN
• Erklæret
• Accepteret
2006
Gæstearbejderernes dobbelt arbejds dag
International slave dag
  • Vejr = Sne {{{favourite_object_name}}}
Nationalhelt(e) Samuel Schmid
Valuta Frank = 100 Centime
Religion Penge
 Befolkning  Kun 1.000.000.000% af Danmarks
 Areal  Alt for lidt
 Befolkningstæthed  Ja.
 Største Eksportvarer  Penge.
 Største Importvarer  Ludere
 Nationaldyr Vagn Geden
 Nationalsport  Ski sport
 Åbningstider  13.37 til 13.35 (13.36 = frokost)
 Internetadresse  www.google.ch
 Telefonnummer  112

Schweiz, også kendt som det bedejtiske Svitserland, Neutralland eller Sverige er en bjergfyldt region befolket med geder som blev oprettet tidligt i det 13. Dynasti (gederne, ikke Schweiz!). Landets dybere mening er at indeholde Schweizerne (Svejtserne) som arbejder på et stål valse værk et sted mellem nutid og datid (+ - 15min.). For de dumme skulle det siges at Svejts (Schweiz) hoved saglige mål er at bygge underlige bygninger og havde et etisk transport nætværk.

Originalt er det kendt at Schweiz's rolle er den nationale Schweizer garde som går klædt i national farverne: Ostegul, Blomme marmelase lilla. De skal prøve at forsvare den annexe Arktiske Rollade men på trods af skønne forsøg lykkedes det at få den stjålet af Captain Scott og en stor tube Chokolade sovs.

Originalt var Schweiz fundet i bunden af Tyskland og grænsede til Frankrig, Italien, Østrig, Liechtenstein og Langbortistan. I 1990 Bc. (Before Christmas - Før jul) opstod der et had til Czechia fordi landet blev overfyldt og altuligt var billigere i øst Europa selvom Schweizerne er kendt for at havde Milliarder af Tyrkiske-Yen i banken. Men du kan stadig ikke få din eftertragtede kande RøøľЖmööps for 2.43 Tyrkiske-Yen. Schweiz er også kendt for at havde kilden til Fransk kultur og Evig død.

Det meste af Schweiz indeholder Nestea bare ikke her uden nogen partisk grund!


Schweiz's skabelseRediger

I begyndelsen var intet, så var alting der, både ræv og hund og kat. I 1245 AD (After Dessert - Efter Deserten) besluttede gederne (aka. Hedninge) at de ville havde et land så de indtog Schweiz der var beboet af Romerne. Senere kom Schweizerne til udvandrende fra det Baltiske Boston. De ville havde hele den globale pop-up-landetion til at vandre igennem deres stille landsby til lyden af udendørs matematik opgaver og Joddeling. Det blev pakket ned i en papkasse og send tilbage til det Baltiske Boston, pakken var underfrankeret og kan nu afhentes hos Post-Danmark. Når men videre var den dyrebare uparralelle samarbejde mellem nationerne ved at kede sig til døde mens de sad i en kæmpe æg rede. Bange og mange lande faldt ud og brække Ræv og hund og kat.

Senere begyndte Schweizerne at bygge alperne. Dette project tog livet af de fleste Svenskere og derfor blev det hele færdigt med Mt. Matterhorn i Valais. Til selve bygnings værket varrigerede mand brugen af Gud, MC Hammer, Lima bønner og Chuck Norris. Man har sågar fundet knolden på Bussebø manden. Smølferne blev gennem arbejdet sexuelt misbrug af Dan Brown og der for er alperne en af de eneste konstrutioner med brug af Brøndbyfans og FCKfans samtidig der kan ses fra luften. Schweiz blev i år 1337 tævet i 1. Verdenskrig af København hvorefter Amerika besluttede at kræve flere fantasillioner Tyrkiske-Yen af Tyrkietaka. Tyskland!

I år 2014 vil Schweiz blive valgt til det sejeste land i verden og derfor starte 3. verdenskrig!

InternationaltRediger

Mange tror at Schweiz ikke kan producere Nestea - det er løgn! Schweiz er verdens største Nestea producent, men ikke mange vil acceptere det, og resten mener at det ikke er Nestea som Schweiz producere men i virkeligheden RøøľЖmööps som folket mistænker regeringen for at sælge dyrt til København. Regeringen gør det og røvrender samtidig hele landet med bukserne mere end bare nede. Schweiz's rolle internationalt skrubede gevaldigt da de tabte Østrig til Lichenstein og F.N, W.T.O, W.H.O og R.Æ.V, slog sig ned og spyttede 5 fantasillioner Tyrkiske-Yen i kassen. Senere blev Chuck Norris valgt til Gud men blev tævet i Stang-Tennis af Dolph. Dolph regnede med at han skulle regere sit über-kommunistiske-utopia alá Christian Hedegaard og valgte at fra år 2007 skulle Schweiz være en del af F.N, W.T.O, W.H.O og R.Æ.V samtidig med at alliere sig med Soviet Unionen og føde en masse små Kommunister som snerre skulle grundlægge Rusland. Schweiz er nu så meget mere vigtig internatilonalt fordi de har kolonier i Schleswig (du kan vel godt se at navne ligner hinanden?), og Schleswig er så forbandet vigtigt historisk fordi... Øh... fordi det er det bare også nok også fordi det i bund og grund hverken gider høre til Danmark eller Tyrkiet! Schweiz er et af de få lande hvor der er ytrings-frihed.

HærRediger

Schweiz har været i stand til at undgå krig ved at holde sig neutrale. Det er nok også det klogeste med tanke på at soldaterne udelukkende er udstyret med små schweizerknive bestående af blandt andet proptrækker og oplukker. Der er ikke meget trussel i: "Smid jeres våben eller vi klipper jeres tånegle".

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.