Mor og man om natten

"Ja, ja, ja, nu kommer jeg"

~ Leopold om sommeren i Tyrol

Samleje er den korrekte betegnelse for den del af den menneskelige kønsakt hvor tissemanden kommer ind i tissekonen. Det er meget uartigt at gøre og man skal desuden gøre det så ofte som muligt for ikke at blive skør.

SamlejestillingerRediger

Pga. hunnen ikke nødvendigvis behøver at være i brunst og menneskets almindelige innovative karakter, er det den eneste dyreart som kan indtage forskellige stillinger, for derved at variere kønsakten. F.eks kan hunnen forestille en sygeplejerske mens hannen kan være brandmand.
Manden kan også vælge andre kønsåbninger at putte tissemanden ind i, men det er altså kun i tissekonen, man kan få børn sammen. Hvis manden ikke har haft tissemanden inde i tissekonen, men i alle andre tilgængelige steder, er han pervers og skal meldes til politiet, da han så også er børnelokker og ligknepper. Dette vil som regel føre til en behandlingsdom, hvor svinet idømmes tvungen seksualundervisning.


Samlejets faserRediger

ForspilletRediger

 
Forspil på forkerte tidspunkter kan være farligt


Før manden overhovedet får lov at penetrere, har han været ude på en dyr restaurant med stearinlys og Eros Ramazotti-musik og har vundet kvindens gunst. Det betyder at han gerne må klæde hende af, selv klæde sig af, få stiv tissemand og slukke lyset. Da kvinden fra naturens side er lidt sløv i optrækket, ligger manden og piller, indtil han er sikker på, at det er en rigtig kvinde han befrugter.


Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Forspil

Forspillet i musik er der kun for at speakeren kan nå at fortælle, hvem der spiller.

Det er fuldstændigt det samme med sex, så start med at fortælle, hvad du hedder inden du går i gang. Du behøver ikke at give hånd eller knus. Bare sig dit navn og eventuelt din foretrukne stilling.

Skal du endelig gøre mere ud af det, så kan I jo dele en smøg først, der er ikke noget mere irriterende end at få trang til at ryge, før man er helt færdig.


SamlejetRediger

Manden stikker sin stive tissemand ind i kvindens tissekone... Af én eller anden grund er det kun kvinden, som bruger forståelige ord under samlejet:

 
Ja.... åårh ja.... åårh... aaah.... jaaah.... sådan jaah.... åååh.... jjjaah... aaahh.... ja..ja...ja...ja..ja...ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, aaaaaaaaaaaaaaahhhhhh..... Tænder du en smøg, skat?(forkortet af red.)'
 
Kvinden om manden


EfterspilletRediger

Er den sekvens, hvor politiet anholder manden og sigter ham for voldtægt... hvis han fejlagtigt troede, han havde vundet kvindens gunst.