Salomonøerne

Salomonøerne er en stat i Stillehavet primært bestående af vand.

HistorieRediger

Øerne blev opdaget af Kong Salomon i år 827 efter en vild julefrokost, og som den sadistisk-egoistiske nar han var opkaldte han dem efter sig selv.

I slutningen af 1300-tallet invaderede besøgte europæerne øerne for første gang og de indfødte er ikke blevet set siden. I starten troede mange at der var sket noget frygteligt med dem, men paven forsikrede dem om at Gud havde set at det var godt, og så var alle glade.

Øerne blev tidligere brugt til opbevarring af atom-affald, men projektet blev droppet, da halvdelen af øerne forsvandt i en tropisk storm.

I dag hører man sjældent noget om øerne, ikke mindst på grund af den frygtede Salomonesiske-sindsyg-frygtindgydende-giftige-dag-og-nat-aktive-tvekønnede-dræber-kobra-kat, som sikrer øerne mod overbefolkning.

Rygter fortæller også, at Sanne Salomonsen har været der før, da øen er opkaldt efter hende. Hun har angiveligt sunget for de indfødte, hvilket de ikke kunne lide, og sendte hende tilbage til Danmark. Det vides dog ikke om Kong Salomon og Sanne Salomonsen gemmer noget specielt på øen, da andre rygter fortæller, at de navngav øen, fordi de havde begravet en skat bestående af en Justin Bieber-cd, en Sanne Salomonsen-platinplade, en tennisketcher og noget ost, og for at kunne finde skattene igen, måtte de finde på en smart metode, hvilket så kommer til udtryk i øgruppens navn.

PolitikRediger

Salomonøerne styres i dag af Salomonøernes Satanisk Diktaturiske Folkeparti. For mere information om Salomonøernes politik klik her.

ReligionRediger

Beboerne på Salomonøerne er dybt religiøse og stridigheder med efterfølgende blodbad opstår tit når der er problemer mellem de forskellie religioner.

Her er en liste over de mest populære religioner:

• 50 % - Tror på at Hønen skabte verden. • 50 % - Tror på at ægget kom først. • 10 % - Religiøse ekstremister der mest af alt bare godt kan li’ en go gang jihad.