Sølv er guldets albino-ven. Hellig visse steder, men knap så meget værd i resten af Verden,

Sølv (latin: argumentum) er det grundstof, som mange får overrakt på andenpladsen af podiet.Det blev fundet af den geniale kemiker B. S. Christiansen, som på et vildspor med Bubber, slog en af sine tænder ud og opdagede, at den var lavet af sølv.
Argumentum har det kemiske symbol Ag: Opkaldt efter A. G. Christiansen der altid vandt sit argument i en samtale.

Sølv er også giftigt for ikke svenskere da den kan forsage pølseforgiftning. A. G. Christiansen plejede at give folk med bedre argumenter en ham pølseforgiftning.

EgenskaberRediger

Sølv er det aller mest sexede metal (bortset fra guld, men det er æder gudsaxme også bare hot!), som primært bliver brugt som-delfin føde, selvom de faktisk ikke synes det smager særligt godt. Dets lyse farve skyldes metallets gode evne til at kaste med lys (det har faktisk vundet OL i lyskast). Sølv indtager også rekorden blandt alle metaller i både hækkeløb og symbolsk slagtning af duer på Strøget.

Sølv reagerer ikke med noget som helst, fordi det ikke kan lide andre grundstoffer særligt godt, men sådan har det ikke altid været; engang var sølv og guld gode venner, men så begyndte guld at blære sig med sin nye chick han havde fundet i en natclub som i øvrigt er lukket.

Sølv angribes af atmosfærisk luft. Dette gør sølv mat, og holder fremstillingen af Brasso i live.

AnvendelseRediger

Sølv anvendes primært til industrielle formål, og bruges i fremstillingsindustien til:

Grundet sølvs relativt gode ledningsevne, bruges det også i højttalere, men grundet den relativt hurtige erodering, kan disse højttalere kun anvendes steder, hvor der ikke forekommer atmosfærisk luft.

SølvnoterRediger

  1. Altså ham som kommer lige efter den sidste vinder.