Российская Федерация
Det russiske flag.
Ivan holder strengt øje med babushkaerne
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Vodka, Vodka, du er mit livs kærlighed.
Nationalmelodi: Drink & Drive.[1] (541574152656541)
En russisk borger morer sig med landets nationalsport.
Hovedstad En by i Rusland
 Tidligere hovedstad Sankt bernhardshund[2]
Største by Vodkagrad[3]
Officielle sprog Mest volapyk og en snært af dårligt prøjsisk.
Regeringsform
Diktator
Demokratisk diktatur
Kammerat Putin
Fra Sovjetunionen
• Erklæret
• Accepteret
Engang i 1980'erne
12. juni
26. december
Nationalhelt(e) Vladimir Lenin
Josef Stalin
Mikhail Kalaschnikov
Boris Jeltsin
Jevgenij Trefilov
zlatan ibrahimovic
Valuta Vodka og våben
Religion Græsk-ortodokse mytologi
 Befolkning  Ingen ved det helt præcist
 Areal  Alt for stort
 Befolkningstæthed  Mindre end før 1941[4]
 Etniske grupper  • 84% russere
• 7% onde ledere, og
• 13% bortførte turister[5]
 Største Eksportvarer  Prostituerede og vodka
 Største Importvarer  Alt hvad de kan stjæle med 2 arme og 10 ben
 Nationaldyr Vodkabjørnen
 Nationalsport  Drik mest, dø først, Cykablyat
 Åbningstider  8.00 – 14.00
 Internetadresse  www.kaengu.ru
 Telefonnummer  82519 - vodka - 69420


"Rusland? Bah! Næh, Tyskland, det er sku lige så slemt!"

~ Anton Wittorff om noget som han sædvanligvis ikke har en skid at gøre med


"Jo flere tæsk til konen, desto bedre suppe!"

~ Russisk tankegang


Rusland er et af verdens største kleptokratier, snedigt forklædt som demokrati blandt befolkningen. Vladimir Putin og hans kammersjukker - også kendt som oligarkerne - sidder seriøst på flæsket, og bestemmer derfor over alt og alle. Hver oligark er blevet tildelt en rolle, lidt ligesom kommisærerne i EU. Arbejdsområderne spænder sig fra den legendariske "vodka-distributions-major" til det prestigefyldte hverv som "prostitutionsformidlingsformand".

Ruslands mest populære børneprogram hedder "Zaba Zpatký", og går i bund og grund ud på at en blå bjørn med en voldsomt grim hat, hopper rundt og råber citater fra Putins taler op til bragende høj technofjfj

Ruslands historieRediger

I 700-tallet hærgede en flok svenske tømmere ned ad de vestbaltiske floder, indtil de nåede Ilmensøen i det vestlige Rusland. Dér overtog de magten i et fiskerleje og begyndte at opføre byen Novgorod. Svenskerne hyppede med de indfødte som gale og lagde dermed kimen til, hvad der senere skulle blive en stormagt i vesten. Men de første mange år brugte russerne på at undgå at få stryg af tatarer, mongoler, uighurer og hunner.

I mange år gik det fint med russerne. Men så i 1500-tallet kom en fyr med det borgerlige navn Ivan den Grusomme så på tronen. Og han havde seriøst tabt småkagerne. Han slog sin søn ihjel, fordi han mistænkte ham for statsfjendtlig virksomhed. Han brugte hemmeligt politi til at terrorisere befolkningen. Altså, han inspirerede de amerikanske præsidenter.

I 1700-tallet kom zar Peter på tronen. Han var lidt af en tosse med tendens til cross-dressing, som ville have, at Rusland skulle være lige så teknologisk og kulturelt udviklede som England. Derfor misbrugte han bønderne på det grummeste til at bygge slotte og parker alle mulige steder, for bagefter at brokke sig over, at han ikke havde nogen penge. Men alligevel var russerne så glade for ham, at han i dag er kendt som Peter den Store. Ærgerligt, at han ikke nåede til den Rittig Sture.

I 1800-tallet kom der endelig dansk blod ind i den russiske zarfamilie med Chr. IX' datter Dagmar. Hendes søn Nicolai 2. var en forstokket og magtglad konservativ, der ignorerede sine undersåtter og blev røvrendt af en munk ved navn Rasputin, der seriehyppede hans kone. Han var den sidste zar af Romanov-slægten. I 1917 blev han smoked af nogle bolsjevik-oprørere, som overtog magten ved en hæderlig begivenhed og lavede senere Rusland om til Sovjetunionen.

i 1930'erne kom en georgisk sociopat ved navn Josef Stalin til magten, og han holdt russerne i et jerngreb op gennem 40'erne og 50'erne, indtil han kreperede. Han havde en tendens til at rage uklar med alle, herunder Adolf Hitler (men på den anden side - hvem gjorde ikke dét?)

 
Den USA's 43. præsident George W. Bush på diplomatisk visit hos Vladimir Putin

I 1989 faldt muren i Berlin og med dén også Sovjetunionen. Magten blev overtaget af en levende vodkafustage ved navn Boris Jeltsin. Han blev efterfulgt af Vladimir Putin, der i dag arbejder under pseudonymet Dmitrij Medvedev.

Ruslands kulturRediger

Hvorvidt Rusland har en kultur i vestlig forstand er en af de største "Urban myths" i verdenshistorien. For der er ikke tale om en komplet kultur. Russerne har raget til sig med arme og ben fra så vidt forskellige steder som Byzans, Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Kina, Mongoliet og Kuala Lumpur.

Russerne har en forkærlighed for at fremstille deres døtre som smækre, rød- eller sorthårede flodgudinder med biseksuelle tendenser; imidlertid ligner en stor del af den russiske kvindebestand noget fra en dårlig skrækfilm. Et eksempel på denne ønsketænkning er popgruppen T.A.T.U. der fik en overvældende popularitet på at synge skævt og snave løs på scenen.

Hovedstenen i russisk kultur udgøres dog af to ting. Kaviar og Vodka, en slags russisk udgave af sushi. Denne tradition er så sejlivet, at den endda har kunne sprede sig ud over Sovjetunionen og østblokken (hviderussere, der boede nær ved Tjernobyl tror på, at vodka beskytter mod strålingen). Hvor andre kulturer har mindre aggressive overgangsceremonier, er den traditionelle voksenceremoni hos østrusserne meget barsk. Faderen og farbroderen til barnet indfanger en ung bjørn, som drengen så skal drikke under bordet med ren vodka, uden selv at besvime. Hvis han besvimer eller brækker sig, får han en skefuld rå kaviar hældt ned i halsen. Human Rights Watch har klaget over denne tradition, men den russiske regering nægter at ulovliggøre den, officielt fordi de ser den som en del af den nationale kulturarv, men uofficielt fordi de får vemodige flashbacks til dengang de selv drak deres første bjørn under bordet.

MusikRediger

I Rusland har man et sprog som ingen kan forstå. Se selv: Бьюсь об заклад, что никто не понял это выражение...? c".) Derfor er det også begrænset med musik i dette land. En af de eneste musikgrupper som har moderat succes i udlandet er gruppen der kalder sig selv for Pussy Riot. Deres lyriske tekster og tøsepop er noget der går lige i hjertet hos de fleste mennesker uden musikalsk forstand.

Underholdning til folketRediger

Hvert år benytter Ruslands Regering sig af hjemmesiden www.BeЗtil-МетеоГГegИ.ru til åt få lidt gang i befolkningen, hvis de ellers går og keder sig. I 2013 bestilte de den store meteorregnspakke, hvilket gik grueligt galt. Vinduer blev knust, biler kørte galt, Charlie Schmidt's keyboard kat spillede forkert, Margrethe Vestager mistede sin mødom, Joachim B. Olsen smed sine kugler i hovedet på Simon Emil Ammitzbøll og mure blev knust. Alt sammen pga. dette mærkværdige projekt. Man regner med at der går helt så mange penge til næste års meteorregn.

Undertrykte fodnoterRediger

 
Vodkabjørn
  1. Den russiske nationalmelodi:[1]
  2. Nej, Petrograd hedder den. Nej, vent lidt... Leningrad hedder byen. Nej, nu må det stoppe! Sankt Petersborg er rigtigt nok!
  3. Også kendt som Volapykgrad [Водкаград или Волапыкград]
  4. Før da, var den mindre end før Stalin kom til magten.
  5. Den opmærksomme læser vil opdage, at dette giver mere end 100%, hvilket kun kan lade sig gøre pga. Ruslands voldsomme størrelse.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.