"Har man hørt en loppe gø?"

~ Kaos om Rod

Rod er det modsatte af orden. Orden hersker altid i et tomt lokale. Ledighed er tit årsag til rod og på den måde opstår der tit en Ond Cirkel.

ÅrsagRediger

Rod forårsages af mennesker, og opstår i det øjeblik et menneske kommer ind i et rum, og konstaterer "det roder". Mængden af rod det enkelte menneske forårsager kan ses på det pågældende menneskes adfærd, symptomer på rod er forhøjet puls, vokaliseringer, og i ekstreme tilfælde hændervriden og spontan udriven af hår. Mennesker i vesteuropæiske storbyer forårsager mere rod end andre, og kvinder er årsag til større rod end mænd. Rod fjernes mest effektivt ved at fjerne mennesket fra lokalet, hvorpå orden genindtræder.

Kvinder og rodRediger

I visse tilfælde kan rod nedbringes til et acceptabelt niveau, ved blot at fjerne kvinden fra lokalet, dette kan undertiden være en permanent løsning, der i så fald kaldes skilsmisse. Skilsmisse kan også løse andre former for rod, såsom rod i parforholdet, der i reglen forårsages af en anden kvinde. Hvis denne løsning ikke er mulig, kan rod reduceres ved at omorganisere objekter i lokalet, indtil det rod-plagede menneskes symptomer nedbringes, dette kaldes "at rydde op" eller - hvis det går stærkt - at "løbe spidsrod". Denne løsning kan eventuel kombineres med, eller helt erstattes af, såkaldte afledningsmanøvrer, bestående af blomster, hypnose (såsom den såkaldte "hygge-teknik", der består i at æstetisere objekternes givne placering, som værende særligt "rustik") og stimulanser (f.eks. vin og ost). Og så er det bare at høste rodfrugten af sit arbejde, hvis man altså ikke er ledig.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.