En pisk er et smart opdragelsesredskab, der blev taget i anvendelse første gang i år 30 A.D., fordi Jesus skulle jage nogle kapitalistisk indstillede personer ud fra templets forgård, og man var løbet tør for gulerødder, så gode råd var dyre. Jesus var ret smart, og hans næste træk var at opfinde pisken.

Her ses Jesus, med den nyopfundne pisk, jage de kapitalistisk indstillede personer ud af templets forgård.
Her ses den pisk, der hedder en ni-halet kat, men den har tabt en af halerne.
Her ses en situation fra de gode, gamle dage, før Kvindeligt Arbejder Forbund havde fået stoppet for fysisk afstraffelse af stuepiger, der havde smadret kopper ud af hånden på gæster, hvilket man jo ikke kan gøre ustraffet.


UdseendeRediger

En pisk kan sammenlignes med det latinske fasces (på dansk: en knortekæp), der mest af alt ligner en knippel, som man kan bruge til at slå de dumme idioter oven i hovedet med. Fasces anvendes i fascismen. Det er faktisk knippet, fasces, der har givet denne internationale rocker-bevægelse sit navn. Det, der adskiller pisken fra fasces, er den/de lædersnor/e, der er fastgjort til fasces, som man så slår med i stedet for selve kniplen.


Anden anvendelseRediger

Piske anvendes, som nævnt, ofte i stedet for gulerødder, men den slags metoder kan kun anbefales, hvis man ikke har råd til at indkøbe nye forsyninger af gulerødder, fordi kasseren er en gnierged eller måske fordi det er halvsent på måneden.


Andre betydninger af piskRediger

Det er blevet moderne, i disse stresstider, at piske rundt, for at nå det hele.

Derudover er maleren Pisk Asso også blevet særdeles berømt på sine kubistiske malerier af piskninger af halvnøgne tyrebagpartier.


Voksnes anvendelse af piskRediger

 
En motoriseret elektrisk piskemaskine til dovne arbejdere eller til en vanartet køkkensexslave? Vi ved det ikke.

Hvis du er voksen og kan lide at lege med pisken som sexlegetøj, så kan kan det anbefales at lade din sexpartner være køkkensexslave, og så ellers fremstille mad efter dine lyster. Hvis du er i alderskategorien børn og unge under 15 år, skal du lave dine lektier først!


Fornuftige ting en køkkenslave kan bruges tilRediger

  • 1. Opvask, her skal pisken ikke anvendes, det koster porcelæn
  • 3. Booste ens selvværd på en dårlig hårdag
  • 4. Lave ukompliceret mad til dig (husk back-up mad)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.