40pxKlumme.png
Miniguide til observation af alt det pis du lukker ud
Du drikker bare en lille smule for meget alkohol
Ser godt ud - ligner det pis du plejer at lukke ud
Du har begyndende sukkersyge
Det her må du nok hellere snakke med lægen om
Du er en alien, som lider af urinmisundelse

"Er du holdt op med at pisse i håndvasken mens hanen løber?"

~ Mig om dit tilbagefald til løgn, hver eneste gang du bliver grebet i at gøre noget pinligt. Det dér svineri med din lille, men veludrustede niece og hende der thaipigencharterferien, og så de der nøgenbilleder af jer alle tre, hvor I tisser på hinanden, det hjalp jo heller ikke ligefrem noget - eller hvordan synes du ellers lige selv at det går? Du urinerer opretstående ned i en hvid porcelænskumme, ok? End of story.Pis er en eksotisk drikkevare, som især jo bliver nydt af den kendte vinelsker Bear Grylls. Bear udtaler, at pis er et menneskeligt vidunder og en guds gave til mænd (da de nemmere kan indtage drikken direkte fra "kilden"). Dog undres mange over, hvorfor pis ikke er en mere kendt drikkevare, eftersom den udsøgte smag skulle kunne bringe ethvert menneskes mund i vand (i tisse-vand).


Hvis du lider af prostatakræft, kommer dit tis i små, men vellystige strint. Blodet i bunden af kummen kan komme fra flere steder (se illustration til højre). Har din mor det røde? Ligger der en suicidal hamster dernede? Det kunne jo selvfølgelig også være fra dig! Blod i urinen kommer (næsten) altid kun fra én kilde: Ebola!!!

Pis er også et ord. Urin var tidligere kun et affaldsstof, men efter at man fandt ud af at lave beriget urin, har alverdens terrorister, religiøse fanatikere og rensningsanlæg været på jagt efter dette kontroversielle stof.

Beriget urin bruges som regel til drivmiddel i politiske lokumsaftaler, men kan også med fordel bruges til at fremstille svinske masseødelæggelsesvåben, de såkaldte "Bombede lokum" eller "Beskidte bomber".

Senere hen har man valgt ikke at sammenligne asiater med tisgule nuancer og i stedet bare kalde dem gule risgnaskere.


HistorieRediger

Det hele startede dengang Marco Polo kom hjem fra Ikea i Kina, Ja okay, så var der måske alligevel noget mere at hente i Kina, ud over krudtet. Marco havde i Risland lært om fremstilling af pis og papir, hvilket var vældig smart, da han kom hjem fra IKEA, så han holdt opskriften hemmelig. I Belgien har de Manneken Pis, som demonstrerer hvor ekstremt vanddrivende deres øl er. Tis er også hovedingrediensen i din morgenurin.


Hvordan laves detRediger

Frembringelses-metoden var i mange år kun kendt i Düsseldorf og det nærmeste Sydtyskland, men blev hurtigt forfalsket og bragt videre, i sin falske forekomst, til resten af verden.

Metoden til at fremstille original pisporter (tysk: Piesporter) er i dag kun kendt i Düsseldorf og Alsace-distriktet, men Grønland importerer pisporter i store mængder.


Serverings forslagRediger

  • Pisporter kan køles ned og nydes kold på en varm sommerdag med et skvæt solbærrom i, og så hedder det Kirr
  • Pisportersovs smager dejligt
  • Saftevand, fortyndet med pis til dine fjender, er et godt trick, hvis de hører om det, ellers ikke
  • Pis bliver tit associeret med lort, der er en brun substans


Urinens kredsløbRediger

Urin antages fejlagtigt for at være et spildprodukt, men af en eller anden grund er der ikke tis i vores farvande længere. Her vil vi nøje beskrive, hvordan du er med til at holde badestrandene fri for coli-bakterier.

Du køber en liter cola i Netto

På et tidspunkt falder prisen på sodavand drastisk. Men sandheden er jo, at du ligesom vin kan få sodavand i alle prisklasser, og de fleste tror, at det er brandet Coca Cola, vi betaler dobbelt så meget for. Dette er en fejlantagelse.

Du sætter din cola for munden

Indholdet glider pga. tyngdekraften let ned i din mavesæk, hvor det ligger og skvulper rundt sammen med dine nutellamadder og minutnudler for noget tid. I stedet for at glide videre i tarmsystemet, optages al væsken i organismen, som jo for det meste består af vand, som er en slags kølervæske, og ud i blodet ikke at forglemme. Grunden til at nyrerne også optager en del af væsken er fordi, at dine affaldsstoffer hurtigt skal transporteres ud af organismen igen, mens din mad er ca. halvandet døgn om at komme igennem en kilometer tyndtarm.

Du tisser.....aaaaah, det lettede

Du tisser ca. 15 gange i døgnet, med mindre du har et erhverv, som kræver din fulde tilstedeværelse (frisør, oplæser på TV2 News etc.) Mænd pisser mere end kvinder, og dette stimulerer de fleste mænd at have vandladning, selvom der ikke skal kæmpes så meget med at få det ud af organismen som fx overskudssæd.

Du drikker dit eget tis ... fy, ... ikke endnu

Det siges at Mohandas "Mahatma" Gandhi drak sin egen morgenurin, for at vise alle dem, der støttede ham, at han var ren og ikke producerede nogen legemlige affaldsstoffer pga. sin halvgudelige status. Han var sikkert vokset op med vandet fra Ganges, og da han blev stillet over for valget mellem kolera og tyfus, var det jo sådan set OK.

Urinen fortyndes og fortsætter

Urinen fortyndes i dit toilet for nok en gang at lette transporten. Man har gang på gang påstået, at rensningsanlæggene filtrerer det overskydende vand fra det, du har produceret. Det er praktisk talt uladsiggørligt. Vand er vand ... og som sædvanlig bygger det på en regulær løgn. I stedet nedbryder man urinstoffet vha. forskellige katalysatorer, og restproduktet indgår i det brev bouillon, som du fik i dine minutnudler. Vidste du godt det smagte af kage hvis du puttede 10 gram bøger i 1 liter tis.

Det overskydende vand køres til bryggeriet

De danske discount-bryggerier (Harboe etc. etc.) aftager nu det resterende vand helt gratis, da det jo ikke kan betegnes som grundvand eller kildevand. Det regnes for at være 99.98% bakteriefrit. Heraf har ca. fem pct. været igennem din og andres blære. Dette er den direkte årsag til de store prisforskelle på discountprodukter.

Du køber endnu en liter cola i Netto

Egentlig burde disse andenrangs-colaer behæftes et stort Ø-mærke, eftersom de indgår i et naturligt kredsløb ... meeen det er vist ikke lige sådan at Ø-mærket skal fortolkes. Men sandt er det, at de store mængder vand, som kommer fra kloakken, ikke løber tilbage i havet. Derfor er vores strande så rene, og de blå flag pynter sørme også.Fakta om urin:Rediger

"Pis fås i denne uge med ekstra tilsatte farvestoffer for kun 9.95,-"

~ Fakta om urin

"Sikke noget tis"

~ Dit toilet om din tissetrang


AdvarselRediger

Tis kan medføre sygdomme såsom mangel på dillerdaller og pik-i-ansigt-syndrom.

Se ogsåRediger