Per Stig Møller

Per Stigs pasfoto, taget af Elvis
Per Stig på en dejlig morgen i sit sommerhus på Uranus, klar til at nyde en god gang morgenurin

"Politikere og bleer har én ting til fælles. De skal ofte udskiftes og af den samme årsag."

~ Shakespeare om fækalier


Per Stig Møller er en rhesusabe (en betegnelse for en abe, der spiller dum for at undgå at få bank), og han holder også den danske rekord i at være den mand, der har drukket sin egen morgenurin flest gange.

Per Stig kommer ikke fra denne planet, men fra Uranus, hvor han er gud for nu afdøde pornostjerner (og for Elvis, Arnold Sorteneger og Tiger Skove).

Han kom til Danmark i 1801 via en cykeltaxi, direkte via Mælkevejen. De første år levede han under Paradise Amalies regime.[1]

Det meste af tiden bruger han på at genere andre politikereChristiansborg, og sin fritid bruger han på at fiste en negerdreng, han har sponsoreret via Red Barnet.
Før han begyndte på Christiansborg arbejdede han som Råstof-produktionsopgørelsesskemaudfyldnings-vejledningsassistent, men blev fyret meget hurtigt, da han blev taget i et forsøg på at lokke chefens søn med sig hjem.

Han er gift med Naser Khader, og sammen har de mongolbarnet Basim, (kendt fra X-factor, GO' Morgen Danmark og TV1000 efter midnat).


Per og sprogetRediger

Per Stig Møller er dyslektiker, hvilket bringer ham rigtig mange problemer, fordi at han hverken kan læse eller skrive det mindste. Dette er noget som de andre politikereChristiansborg hver dag mobber Per Stig Møller med, og derfor har han indtil flere gange haft nervøse sammenbrud[2] og har måttet indlægges. Det er sket så mange gange at han har fået sin egen seng på afdelingen, men selvom Per Stig efterhånden er vant til at være på afdelingen, så må politiet alligevel hver gang være med, når han skal tvangsindlægges.[3] Ikke desto mindre virker han altid til at være en meget venlig og normal mand, MEN lad jer ikke narre: han er meget farlig, især hvis du er en mindreårig dreng med en pose bolsjer i hånden og et par lidt for stramme, korte bukser.[4]

Per ejer også en Facebook-side, men har tilsyndeladende glemt at han bor i Danmark, da han har skrevet hele lortetfransk. Men dette er meget normalt, i betragtning af at Per aldrig har været anerkendt som en ligestillet borger i det danske samfund, og at franskmænd er lige så fordrukne i rødvin og proppet med frølår og baguetter, og i det hele taget så ligeglade som det er menneskeligt muligt.

Per Stigs fritidRediger

I fritiden elsker Per Stig Møller at tage hjem til Hende den lækre fra parallelklassen og kigge ind gennem hendes vindue med en kikkert, samtidigt med at han står klar med et kamera, hvis hun nu skulle i bad. Hvis hun ikke er hjemme, tager han gerne ned på den nærmeste nudiststrand, med sin kikkert og kamera. Om natten befinder han sig i de underjordiske huler med slik og legetøj.

Er han ikke til at finde nogle af disse steder, så er det fordi at han sidder sammen med Pia Kjærsgaard i hendes partikontor og finder på flere onde ting, som han kan plage universet med.

Andet info om Per StigRediger

Han har flere gange været tiltalt og dømt for (mislykkede) forsøg på at stjæle slik fra børn, men han har med glæde taget imod dommen, da han godt kan lide at "tabe" sæben i fængslets fællesbad.

Per Stig Møller blev hjemsendt til Uranus af Chuck Norris fra 1987 til 2000, fordi han hjalp Rick Astley med at skrive "Never Gonna Give You Up", som for altid vil være en kæmpe plage for alle internetbrugere.

Efter at Al-Qaeda-lederen Osama Bin Laden blev dræbt af vantro amerikanere, overtog Per Stig Møller hans plads som hovedchef for firmaet og planlægger lige nu at invadere it-firmaet Asus, fordi han købte en brugt Fleshlight af dem og ikke kunne få pengene tilbage.

"Basim!, Naser! det er fiste tid"

~ Per Stig Møller om i sin ferie i sit lille sommerhus på Uranus


"Det er noget lort"

~ Per Stig Møller om lort på dåse


"Hvad! Han sagde ikke noget om at gassen skulle bruges til at slagte jøder"

~ Per Stig Møller om gashandlen med Hitler


"Ahh.. morgenurin"

~ Per Stig Møller om morgenenGerninger som Per Stig Møller er skyldig/medskyldig iRediger


Forræderiske fodnoterRediger

<references>

  1. Dette er noget regulært vrøvl
  2. Manden er kvartalsdranker
  3. Så får han lidt knippel, og så er han glad
  4. Og en røv der er glat som ballonsilke