Pebermynte

Her ses P. Mynte, der opfandt pebermynten i år 1337.

BagtankenRediger

For mange år siden (1337) var det en mand der hed P. Mynte, som udtænkte en teori om at man måtte kunne lave en stærk, men alligevel velsmagende medicin ud fra en krydsning mellem en almindelig vulgær mynte og en hot chili.

HandlingenRediger

P. Mynte gjorde mere end at udtænke teorien. Han legede bi og bestøvede en intetanende blomstrende chili med pollen fra mynten, og fremstillede dermed et produkt som aldrig var set eller smagt før i hele verden.

KonsekvensenRediger

Manden, der stod med det nye produkt, hed Peter Mynte, men alle kan straks høre, at Petermynte ikke lyder så godt som propaganda-fremstød for en ny vare. P. Mynte mente, at chili godt kunne minde lidt om peber, han valgte derfor at den nye krydsning skulle hedde pebermynte. Det var et hit. Siden da er alle blevet mishandlet med pebermynte under sygdom under dække af at det er medicin. Pebermynte er blevet så populært at det bruges i såvel te som slik og til at tage den grimme smag fra anden medicin.

Imiteret pebermynteRediger

En opskrift på en imitation af pebermynte lyder sådan her:
20 kg peber og 30 liter æterisk eu-kalyptus blendes, enten i en kæmpeblender fra OBH Nordica eller i en cementblander med brug af stavblender. Det er et næsten godt imitationsprodukt for de fattige, der ikke har råd til den ægte vare.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.