"Er paven katolik?"

Som de fleste superhelte har paven røntgensyn. Her brugt på hende den lækre fra parallelklassen
Her kysser Paven sin kærestes fødder, som en indledning til 2 timers hed tantra sex.
40pxKlumme.png
En pavevits
Ateist 1
Paven er godt nok rynket! Hvis han var mere rynket, skulle han være to om det!
Ateist 2
Det må du nok sige ... Han ligner lidt en albinorosin med en tehætte på hovedet.
Paven
Øh... Ja! Men... DIN MOR!

BUT ITS NOT ITS A BIRD

Ateist 1
Hvor fanden kom han fra?
Ateist 2
Det ved jeg ikke... Men hvorfor har vi egentlig ikke nogen navne?
Ateist 1
Du har sgu ret! Hold kæft, en lortejoke!
Fordi der ingen vittigheder findes om paven, så burde han egentlig ikke befinde sig i dette leksikon... Men så må vi jo opfinde nogen, når vi alle kommer i Helvede.
~ Hende den lækre fra parallelklassen om paven


Paven taler flydende polsk, volapyk og latin. Han er også utrolig glad for at slå to mursten mod sine ører. For mange år siden, dengang en vis snedker fra Nazareth gik rundt i en LSD-rus og mente, han var Guds Søn, var der en flok fyre, der fulgte efter ham, fordi han gav dem god grineren på. Blandt disse var en ret arbejdssky fisker ved navn Peter, som senere gik hen og blev hængt på et kors med hovedet nedad, til han, sådan nærmest, døde. Ind imellem de to ting blev han udnævnt til øverste teamleder for dem, der troede på snedkerens LSD-rus.

Da han var meget prætentiøs, fik han snedkerens PR-folk til at udarbejde en speciel stillingsbetegnelse for ham. Ligesom en fyr med ansvar for at hente kaffe og ordne indkøb til eftermiddagskaffe kan hedde en "Beverage & accessory acquisition Manager" i vore dage. Peter fik PR-folkene til at komme på titlen "pave", som oprindeligt betød "ham med en tehætte på hovedet og den store magt".

Hans efterfølgere i erhvervet synes, at den titel var fed, og de var rigtig stolte af den - ja, nærmest pavestolte, og den er blevet bibe(l)holdt lige siden. Folk har gennem tiden efterstræbt at sidde i Skt. Peters stol pga. den magt, ære og store mængder lækker mad og fisse, man kunne få ud af den stilling. Men alting har sin pris. Med årene er pavernes messehageler og almene klædedragter blevet så grimme, at de giver selv Dronning Margrethe brækfornemmelser. Dette skjulte hun dog flot under sin nylige audiens i Vatikanet hos Pave Benedikt XVI, også kendt som "Pølsepaven" efter hans hjemegn Bayeren.

Paven (Dem allesammen!) er opfinder far til Dolken, selv om de ikke må ha' sex...!

Valg af paveRediger

Det er ikke nok bare at stille sig ved skranken og så vente på, at det bliver ens tur. Næh, når der skal vælges en ny pave, er der nogle munke, der låser sig inde i et slot og isolerer sig fra omverdenen, indtil de har fundet den nye pave - dette signaleres med noget ultramarinblå røg, der stiger op af skorstenen. Paven vælges ved, at de tager sig et spil kiks, og vinderen er altså den nye pave. De afslutter cermonien med et orgie af dimensioner!

I vore dage er paveembedets popularitet blevet boostet af fremstød, i samarbejde med Jakob Martin Strid & Alexanderband.

Paven har en flåde af specialbyggede biler, plasma-tv på alle værelser og frikort til Dominos Pizza. Han er desuden fredet af Italiens mafia, idet han har velsignet prostitution, narkohandel m.m, og han kaldes i inderkredse "godfather".

Facts:

  • Paven er kæmpefan af Lars Lilholt Band og har været kæreste med Dan Brown.
  • Paven "elsker" børn, især drenge.
  • Paven hed tidligere pave Johannes XXIII.
  • Paven blev også tidligere kaldt Paven.
  • Paven kan flyve og løbe hurtigere end en pony.
  • Paven er altid stolt
  • paven er gul

Efter valgetRediger

 
Paven og Imamen forener her på smukkeste vis, de to konkurrerende religioner

Efter paven er blevet valgt, sender han breve rundt til alle i Baskerlandet, og sammen med dem tager han til Nordpolen for at se isbjergene smelte. Denne tradition går i arv - hvorpå den næste pave modtager den dildo lavet af is fra det første besøg til Nordpolen. Dette isobjekt skal ALTID opbevares maks 0,2343 mm. fra pavens rektum, under hver tale der holdes i Vertikanstaten, hvilke man kan være sikker på ved at tjekke om han er kold i røven.

PavemandRediger

Paven er, som vi alle ved, til mænd, og Pavemand er en meget anderledes helt, idet han også optræder som gartner på tv-showet "Desperate Housewives" som Kineser, hvor han får sig noget på den dumme. Det er dog bedre end hos de fleste af hans kolleger, da det altid går ud over kordrengene.

Pavemand har flere gange været lige ved at blive anholdt af ordensmagten, men enten kunne betjentene ikke tage ham alvorligt, fordi han gik med kjole, eller også undslap han i sin skudsikre Pavemobil, som George Meningsløs har lavet til ham.

UdgivelserRediger

Den 14. marts 2011 udgav Paven sit 5. album "Libertiner".

Blandt sangene er:


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.