Paraskavedekatria

"Man tror aldrig, at det vil ramme én selv, vel?"

~ Cæsar om fredag 13. marts år 44 før vor tidsregning


Ovenstående er et typisk eksempel på, hvad der kan ske, hvis man ikke er agtpågivende en fredag den 13.

Paraskavedekatria eller panisk angst for fredag den 13. er yderst udbredt og i øvrigt ganske berettiget, for alle fredage, der falder på den 13. dag i måneden er onde, grænsende til det grusomme. Fx ramte en voldsom solstorm vores planet fredag 13. juni 2014 hen på eftermiddagen, og alt livJorden blev totalt udslettet.[1]
Du kan se et link til historien her: [1] (forudsat at du læser det før ovenstående dato. Vi anbefaler dig at bruge både tidsmaskine, usynlighedskappe og læsebriller.

Pas især på disse datoerRediger

Hvad kan der så ske fredag den 13?Rediger

Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Paraskavedekatria derinde.
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Paraskavedekatria.

Hvad skal jeg gøre på denne onde dag?Rediger

Lyt til vejrudsigten, men bliv på måtten. Du skal ikke gå i seng, for temmelig mange mennesker dør i deres senge. Faktisk skal du heller ikke opholde dig i dit eget hjem, for de fleste ulykker sker i hjemmet. Pas på med hvad du spiser; spis helst ingenting.[3] Det samme med drikkevarer. Det sikreste er nok at leje et meget hurtigt og langtrækkende fly, så du kan tage af sted torsdag den 12. og så flyve mod vest indtil du passerer datolinjen ude i Stillehavet. Men du er nødt til at passere den præcist ved midnat, da dit fly ellers vil blive ramt af den bagfra kommende fredag den 13-forbandelse. og du vil styrte i havet og blive levende ædt af hajer og raspmundede blæksprutter, hvis foretrukne føde er dine testikler og øjne.


Fatalistiske fodnoterRediger

<references>

  1. og præcis det samme skete to gange i 2017
  2. Nu
  3. med mindre du er ved at dø af sult