down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg JAP

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Nintendo.

Nintendo er et japansk computerspils firma hvor ledelsen er kendt for at være en flok hardcore svampemisbrugere med en fetich for overvægtige italienere.

BegyndelsenRediger

Nintendo begyndte oprindeligt som et kortspilfirma i 1889 der lavede spillekort til et japansk spil. Da japanske samlekort på det tidspunkt ragede folk i den vestlige verden (i stærk modsætning til idag) en høstblomst vedblev Nintendo med at være ukendt.

GennembruddetRediger

Den vestlige verden forsatte med ignorere Nintendo på trods af at Nintendo i midten af 1950'erne havde forsøgt at sælge mad og disneykortspil i USA. Det rigtige gennembrud kom først da Nintendo i starten af 1980'erne begyndte udgive små såkaldte bipspil i landet. I spillet styrede man en sort figur der skulle udføre de dvs. former for hårdt arbejde. Spillet blev boycuttet af den sorte befolkning men KKK tog straks spillene til sig og de blev derfor en stor succes i sydstaterne.

SpillekonsollerRediger

 
En af Nintendos udhulede mursten. I dette tilfælde en Wii

I midten af 1980'erne fik en af Nintendos ledere midt i en svamperus en idé. Hans idé gik ud på at udhule en mursten og fylde den op med elektronik og derpå sætte et par joysticks til. Resten af Nintendos ledelse var dog ikke nær så skæve som idémanden og syntes ideen var håbløs. Da idémanden fortalte ledelsen at han ville udvikle et spil til murstenscomputeren hvori man styrede en tyk italiensk blikkenslager der åd svampe blev de hooked på idéen. Nintendo har siden dengang smidt masser af udhulede mursten i alle former og farver på verdensmarkedet og de har alle indeholdt mindst et spil med en tyk italiensk blikkenslager.