Nik & Jay

(Omdirigeret fra Nik og Jay)
Bullseye.gif
ThumbsUp.gif
Niklas og Jannik er kendt for deres grænseoverskridende poseringer, og yderst hængende bryster.

Nik & Jay er et dansk raporkester, boyband, og freelance trubadursangere, der for alvor brød igennem engang tilbage i 2002. Præcist hvad de brød igennem vides dog ikke med sikkerhed, men mange historikere har udviklet den teori at de lavede et lumsk digt om Niklas Blak. Det skal dog siges at de er talentfulde (når det gælder markedsføring af dem selv altså).


Den sultne startRediger

Orkesteret hed oprindeligt "Nigger Jay", og bestod af en stor afrikansk stammehøvding ved navn Jay-Jay-Binks, som er i tæt kontakt med den fede snegl fra de legndariske stjernekrige. Men under en turné i det ydre Værløse blev han fanget og spist af to indfødte hvide kannibaler ved navn Niklas og Jannik, som på den måde fik sig et band (til musikere, der af uransagelige årsager har lyst til at rejse til Værløse, må jeg på det kraftigste advare imod det, da dette rent faktisk ér den normale måde at starte bands op på derude).

Nik & JayRediger

Af uransagelige årsager valgte Niclas og Jannik at beholde "Nik & Jay" som bandnavn, hvilket har undret mange, da "Niclas og Jannik" ellers ville have været et herrefedt navn. Forestil jer bare hvilke titler de kunne have lavet:

 • "Børnesange med Niclas og Jannik"
 • "Sikker i trafikken med Niclas og Jannik"
 • "Niclas og Jannik ser på dyr"
 • "Niclas og Jannik og skipper: Sømandsviser.
 • "Niclas og Jannik og Peter Plys: Sange fra hjertet.

samt den uforglemmelige:

 • "Niclas og Jannik synger julen ind"

men man skal heller ikke glemme deres store hit hos de fleste Nazister[1] i Danmark med "Niclas og Jannik på Jule-Heil rejse"

De ville have udkonkurreret Jehova i Jehovas Vidner, og være blevet en større sekt end Det Radikale Venstre, men sådan skulle det desværre ikke gå.

LækkerRediger

De var dog lige ved at få et kæmpe gennembrud, da James Cameron bad dem om at skrive titelsangen til storfilmen "Titanic". Vi har dykket dybt ned i Camerons arkiver og fundet teksten til dette udkast, der skulle have været en ode til selve skibet Titanic. Omkvædet lyder som følger:

  For du' lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker *gurglelyde*  
Nik og Jay om inkontinens


Desværre blev de, som det fleste jo nok er bekendt med, slået på målstregen af Celine Dion, med en sang, der overhovedet ikke refererede til den prægtige skude. Dette kan sandsynligvis skyldes at det var lykkedes hende at hyppe sig til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Vi ved det ikke. De arbejder nu på en single, ved navn "Ulækker", der beskriver deres forhold til deres eget spejlbillede de ser hver morgen på deres badeværelse.

Hvordan de bliver ved med at skrive nye teksterRediger

Nik og Jay har, af uforklarlige grunde, i flere år formået at ligge godt på de danske hitlister. Nyeste forskning viser at helt tilbage, da deres karriere startede, købte de to sangtekster; en sørgelig og én til fester af en lurvet fyr ved navn Noller, (ja, dét ér ham fra Brødrene Olsen), som luskede rundt omkring deres gamle skole.

Men to sangtekster er jo ikke nok, så Nik og Jay måtte på én eller anden måde forøge lyrikkapaciteten, hvilket, opfindsomt, blev gjort ved at bytte 3 af ordene ud, og så gentage dem en hel masse gange. Det har de indtil videre haft rigtig stor succes med.

Indrejseforbud til USA en sørgelig realitétRediger

Selvom de fleste amerikanske piger[2] (og drenge ?) muligvis ville være vilde med Nick og Jay, får de desværre aldrig muligheden for at opleve dem på amerikansk jord. Årsagen er, at de to danske kæledægger fra Ishøj (eller hvor de nu kommer fra ?), blev adspurgt om deres navn(e) ved immigrationsskranken i JFK lufthavenen. Eftersom politibetjenten var hvad man i dag kalder en afro-amerikaner[3], blev han lettere tosset på de to drenge da de i kor udbrød "Our names is Niggerjay!" (historien melder dog ikke noget om hvorvidt politimandens navn rent faktisk var Jay, men det blev i hvert fald taget ilde op). Efter flere timers krydsforhør og en episode med en gummihandske (der senere blev til sangen "Av min røv"), blev Nick og Jay pænt eskorteret tilbage til Danmark via Guantanamo og en tømmerflåde.

Diskografi (albums)Rediger

Nigger Jay:

 • Singlen "Nigger Jay" (indeholdende de berømte linjer: ”Bageren smager snot i går”) Var ugens undgåelige d. 13 Maj 2002 (og kun denne ene dag, da teknikken i Danmarks Radio gik i en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse umiddelbart efter første strofe. - Bandet er ikke siden blevet forsøgt spillet i radioen).
 • Debutalbummet "Nigger Jay" udkom d. 5 September 2002. Blev dog kun et hit blandt kannibaler i Værløse og nærmeste omegn.
 • Singlen "Fuck, jeg er ved at blive spist af to hvide kannibaler fra Værløse" lå på 3. pladsen på Boogielisten d. 14. December 2002.
 • Singlen "Av min røv" udkom ukendt dato efter løsladelsen fra Guantanamo.

Niclas og Jannik:

 • Singlen "Nøj, hvor smagte den negermand godt!" udkom som radio single først i Marts 2003
 • Singlen "Hvad skal vi have til dessert?" udkom som radio single d. 20 Februar 2004
 • Singlen "Boring!" udkom som lysbilledeserie d. 19. juni 2006. Herefter faldt Niclas og Jannik i søvn og sov sødt til deres dages ende.
 • Singlen Hvor er min jakke udkommer i slutningen af 2011. Singlen er produceret af Stig Rossen's hund Lucas. Men singlen kan afhentes 2 år før tid på den lokale bodega.

Diverse linksRediger

fanklub

ReferencerRediger

 1. Her i blandt Martin Henriksen og Inger Støjberg
 2. Da de jo rent faktisk er dummere end danske teenagere.
 3. Dvs. en ganske alm. neger.


(Advarsel: Seriøs fanside om Nik & Jay, men den var til stor inspiration!)