"Der Vogelfänger bin Ich, ja! Sei lustig, heisa hopsasa"

~ John Donne om sin libretto til Tryllefløjten


En mand, der har opholdt sig i mere end 12 timer i naturen. Læg mærke til svampen i hans hænder og den flyvende albue i højre side af billedet.

Natur er en betegnelse for alle de steder, som mennesker ikke har lavet. Naturen bebos næsten ikke af mennesker, men i stedet af dyr såsom bigfoot, ræve og naturmødre. De få mennesker, som bor i naturen, er som oftest enten faret vild og er blevet ramt af natursyge, eller også er de krigsveteraner, som lider af post-traumatisk stress og helst vil skyde naboen og stort set alle andre fremmede. Man bør for sin egen sikkerheds skyld holde sig væk fra denne slags mennesker... Ja, faktisk bør man holde sig væk fra naturen i det hele taget.
I Danmark ejes naturen af Naturstyrelsen,[1] som er et organ under Miljøministeriet. De ansatte går i grønne uniformer, har eneret på at køre kæmpestore firehjulstrækkere rundt i naturen og er altid bevæbnede til tænderne.
For at blive ansat i Naturstyrelsen, skal man være uddannet skovfoged og have jagttegn.
Menneskerne ejer naturen. Dyrene låner den bare.

KendetegnRediger

Det er ofte svært at vide, om man befinder sig i naturen eller ej. De følgende ting findes ofte i naturen:

  • Levende - til tider farlige - dyr
  • Levende planter (nogle af dem kødædende)
  • Underlige - og oftest ubehagelige - lugte
  • Ingen eller få mennesker

Naturens lunerRediger

 
En af dine venner i naturen. Hvis du tør!?

Naturen er vel nok det mest ligeglade der findes. Du kan hoppe og danse og få tolv i fysik. Den er fløjtenhamrende ligeglad.

Den står ikke og græder ved din grav, den har bare tænkt sig at eksistere i endnu nogle billioner år, fuldstændig uden at tage hensyn til de bittesmå mennesker den tramper hen over

Naturen vil altid overleve dig. Uanset hvor meget affald du smider og hvor meget du graver, så vil der altid være natur tilbage. Bevares! Den vil være mere forurenet, og i Jylland vil den lugte mere af svine-gylle, men naturen findes et sted dernede under alt, og alle steder omkring dig.

Hvis du er opvokset på Stenbroen, vil det formodentlig komme som en overraskelse for dig, at "Natur" ikke er lig med en særlig kategori af film, men her kan du trøste dig med, at din omfattende viden om hash og dyrkningsmetoder, så rigeligt kompenserer for din manglende viden om geder og svampe.

Naturen er til for os alle. Problemet er bare, at den er lunefuld og pisse-farlig! Den er mange steder inficeret med vilde blomster og alting!

Naturlige fodnoterRediger

<references>

  1. Og, hvis det ikke er tilfældet, så ekspropierer Staten den private jordlod og sætter den fhv. ejer på kontanthjælp i Udkantsdanmark