Land

(Omdirigeret fra Nation)

Et land er et areal, som ikke hører sammen med de omkringliggende områder og de fleste andre områder. Et land bliver, for det meste, ledet af en slags leder.

Hvis man ikke kan lide det land, man bor i, eller hvis man er blevet smidt ud af sit land, så kan man bare bestille byggesættet 'Vaterland' hos Amazon, og så kan man i løbet af få dage bygge sig et helt nyt fædreland hjemme i sin kælder

Et land eller en nation er opstået af et fællesskab af mennesker, der lever sammen i et område (eller, mere generelt, af deres efterkommere, der måske nu er dræbte spredt), og dér betragter sig selv, eller betragtes af andre, som seksuelt tilgængelige og modne til plukning.

Definition af en nationRediger

En nation er en masse mennesker, som er forenet i en vis forstand, især hvis de står sammen imod de mennesker, som lever omkring dem. Du kan normalt kende disse nationer ved at identificere de vittigheder, der fortælles om dem. For eksempel så er Skotland helt klart en nation, hvilket bevises af det enorme antal skotske vittigheder, der fortælles om deres nærighed af alle andre nationer.

LedereRediger

Lederen er ham/hende, der styrer landet. Det kan være en præsident eller lignende, der er blevet valgt ved en afstemning, eller ved et kup, fordi han synes, han er bedre end den tidligere leder. En leder kan også være en kongelig, der fik landet, fordi han slog de andre mulige arvtagere ihjel kongen/dronningen døde.

Hvorfor have forskellige lande?Rediger

Det spørgsmål har interesseret mange (især Læger uden Grænser), for uden grænser kunne man undvære pas og børn, der bliver ved med at snakke om, at de har set fremmede nummerplader.

Det er muligvis for ikke kun at have én verdensleder, for det er der jo mange, som gerne ville være. Men, på den anden side, så ville der jo ikke være billige ting i Tyskland, for så ville det koste det samme overalt. Dog kunne man så håbe på, at det så blev billigere her i Danmark, i stedet for.

Eksempler på landeRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.