"Give me my money back!"

En svømmehal, der, hvor mærkeligt det end lyder, siges at være NSA's hovedkvarter
~ Obama om skuffelsen, da han opdagede de økonomiske konsekvenser af at holde det dyre, men dog opdigtede, NSA


NSA er egentligt bare NASA, stavet forkert. Nogle mennesker er bare så dumme at de er kommet på den mærkelige idé, at det skulle være en hemmelig efterretningstjeneste. Som rygterne lyder, skulle NSA have et budget, der er dobbelt så stort som CIA's og FBI's tilsammen. Enhver kan dog sige sig selv, at dette er noget vås. Konspirationsteoretikerne er endog gået så vidt som at opdigte navnet National Security Agency. Igen er det mere alment udbredte navn No Such Agency nok mere plausibelt.

FormålRediger

NSA's formål er efter sigende at aflytte, overvåge[1] og opsnappe sms-beskeder, opkald, internetadresser, runesten og i særdeleshed åndssvage artikler, der gør grin med ord såsom terror,[2] Osama Bin Laden,[3] bombe[4] og dem selv. Dette gør de sjældent, men når det sker, sender de et telegram til CIA, der er så søde at tage sig kærligt[5] af afsenderen.

Nogle foreslår (selvfølgeligt helt ude i hampen), at NSA står bag et hemmeligt projekt, kaldet ECHELON,[6] som sjovt nok også går ud på at indsamle alskens oplysninger via. en trådløs forbindelse til parabolerne i Gellerupparken og andre forlystelsesparker. Jason Bourne, der som den eneste i denne artikel ikke er opdigtet, skulle efter sigende arbejde for dette program.

Det er naturligt at Spademann's leksikon er permanent overvåget da det er kilde til al viden på denne planet. Spademann's leksikon får doneret 14 mia. dollars hvert år for adgang til de hemmeligste hemmeligheder.

SkjulestedRediger

Nogle mener at NSA holder til i en stor sort bygning. Det er dog alment anerkendt at det i virkeligheden bare er en stor svømmehal.

NotestedRediger

<references>

  1. De bruger en særlig konfiguration af "menneske-radarer", som kan opfange dig over 24 kilometers afstand. Der er tale om en videreudvikling af en "insekt-radar", som du kan se her: [1] Og det er ikke en sammensværgelsesteori!
  2. eller waterboarding
  3. Har de slået Osama ihjel?!?
  4. evt med præfiksen atom
  5. de kommer nemlig fra Kærlighedsministeriet
  6. et akronym
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.