Næseblod

Den lækreste pige ser på en dreng. Han svarer med...[1]. Hvor er verden bare urimelig!

Næseblod er virkelighedens straf til det mandlige køn, nu da selvsamme virkelighed i al utidighed rammer kvinder med menstruation. Næseblod rammer således kun mænd, ligesom menstruation dagligt rammer kvinder.

Næseblod er det fænomen i en drengs udvikling på vej mod sin manddom, der gør at man som mand får mere røvskæg. Når du som lille dreng første gang opdager næseblod, kan det oftest komme som et stort chok.
For hver gang du får næseblod, gror dit røvskæg ca 5 centimeter. Nogle mænd går ud i byen og provokere andre, for at få dem til at slå dem til de får næseblod. Når håret er groet langt nok, klipper de det af og sælger det som ekstentions og parykker til skaldede kvinder der ønsker sig hår på måsen.

HistorieRediger

Det første tilfælde af næseblod, skete i 1640, hvor manden Thomas Prutikop ved en fejl kom til at stille sin lillefinger for langt op i næseboret. Da den røde væske kom ud, blev han så bange at han omgående begik selvmord.
Dette ved vi kun fordi den synske Iben Majihugabryst i 1890 så tilbage i tiden.

Siden hen blev næseblod meget normalt. I et land som Danmark, tror vi naive mennesker at næseblod også kan ramme kvinder; men der tager vi fejl! Får en kvinde blod ud af næsen, er det fordi hendes menstruations-periode er total fucked, og kroppen synes hun ligner en vagina i ansigtet[2]

I Japan symboliserer næseblod en hvis liderlighed. I anime og manga, tegnes den mandelige karakter med næseblod når han ser en nøgen dame, eller andet perverst. Men vi ved alle sammen godt, at dette bare er en censurregel, som landet er nødt til at overholde, for ikke at få spist deres tæer af de mange biller, som Kina eksporterede til hele verden i 1993.

SymptomerRediger

Du bløder - logisk nok- ud af næsen

Hvordan stoppes næseblod?Rediger

Den bedste måde at stoppe næseblod på, er ved at få en kønsskifteoperation. Gå til din lokale tattovør[3], for nærmere information.

BlodnoterRediger

  1. Senere svarer hun tilbage med menstruation
  2. Hvilket er meget surt når sker. Første tilfælde set i 2004 i en lille by kaldet Silkeborg i Jylland.
  3. Eller tag til Thailand.