Muhhammed.png

Alle muhammedanere hedder Muhammed. Eller sagt på en anden måde, folk der hedder Muhammed er muhammedanere.

På Muhammed har man sat forlængelsen af forkortelsen (a) som er "anere". Det betyder at de tænker for meget, men dette er i virkeligheden ikke sandt, det har den tyske forsker Adolf Hitler skrevet om i sin bog; Mein Amph. Det at Muhammed'er tænker meget, er i virkeligheden bare en misforståelse, senere er det nemlig lykkedes Pia Kjærsgård at afsløre dette, for at være endnu et forsøg på at blive velintegreret i det danske samfund.

Andre navne som Muhammed har valgt at gå i ly af, i et mislykket forsøg på accept og integration i andre lande:


Hvem er Muhammed?Rediger

Ingen ved i virkeligheden hvem Muhammed er fordi han blev kaldt den alle elsker, men en ting er sikkert, at han/hun ligger i top 5 på Livet's highscoreliste.

Alle muhammedanere er er venner med venneorganisationen Hizb ut-Tahrir, fordi de tegnede Muhammed.

De dyrker udelukkende hamme-kast fordi det er med i deres navn

Hvorfor er han kendt?Rediger

 
Muhammeds årbog fra hans skoletid

Ja det ved man ikke rigtig men da der er nogle stykker (Det er verdens næstmest almindelige drengenavn) har vi her nogle højdepunkter:

 • Inden han dør opfinder han mikrobølgeovnen, kartoffelchips og internettet. Intet bliver dog taget i brug før det 20. århundrede. Udover dette opnåede han også evnen til at skyde med Lasere ud af ØJNENE !
 • Og gå på vandet... når nej.
 • Muhammed kunne flyve med flyselskabet British Airways, indtil 9/11 hvor han (desværre) blev tjekket ved hver indgang pga. turbanen. Han var en cool trendsetter og er den primære grund til turbanens eksistens.Han stil er tidsløs og eksisterer stadig den dag i dag.
 • Mange husker mest Muhammed for singlen "Right Here Next to Youl” og dens opfølger “whut whut whut”, nogle hævder endda at han er Justin Biebers far.
 • Han var desuden nede med hardcore gangsterrap og Phil Collins(en elektronisk dj fra bulgarien).
  I 1978 udkom han med et nyt album, featuring kunstnere som Snoop Dog, Tonni Bonde og Mols. Han fik et kæmpe hit med “Nu tager vi til mekka, nigga” , som blev besvaret med sangen: “Giv mig Mekka tilbage” skrevet afNatascha, Nataschaa døde en tidlig martyrdød- fik ikke 74 jomfruer.
 • Han har været ude offentligt og lufte kritiske meninger om tv-serien “Friends”, han trak dog alt tilbage da han mistede “likes” på det sociale medie; facebook.com. han var også den første der opfandt og gjorde brug af den gule badeand. i starten var det dog en lilla badeged. også indenfor moderne popkultur var han kendt da han udgav sin store hit-single “hit me baby one more time”. da han blev brændt havde han i den ene hånd van gohg’s ene øre og i den anden havde han Fifa pokalen.
 • Indenfor gastronomi blev han især anerkendt, da han opfandt rouladen.-HINDBÆR rouladen, muslimer spiser ikke jordbær.
 • Han blev også kendt for sloganet: “i’m blacker than the ace of spades” og “I’ll be back”. i samlingen “bring it nigga”, kom også mindre kendte citater som: “i pitty the fool!” og “you can either hit the sheets or the streets baby, it don’t make me no nevermind” og selvfølgelig “GET TO THE CHOPPAAAA!”
 • Muhammed er også kendt som en af de største kendte forkæmpere for legaliseringen af hash i Bolivia og er bl.a. kendt for sloganet: “Smoke it or I’ll kick your ass!””
 • Han er også bokser og går under navnet Muhammed Ali. Han havde et stor karriere indtil en større narkosag fældede ham.
 • Han er desuden kendt for i 2018 at vinde Champions League, ene mand!Når ja, og han opfandt også en tidsmaskine.
 • Inden for kunst er han også en pioner, og var faktisk model til den halvblinde Da Vinci, da han malede værket Mona Lisa. Efter den episode blev det ulovligt at aftegne ham.
 • Han har desuden navngivet samtlige dyr i verden. Og har mødt dem alle. Og reddet på dem. Imens han jodlede “står på en alpetop”.
 • Han er langt sagt, en VERDENSAND!