Movieboks

down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg JAP


Når man er færdig med at slåsse med maskineriet, kan man endelig se Jason fise omkring med sin hockeymaske.

En Movieboks var en kuffert af hårdt plastik, i reglen sort, der indeholdt en videoafspiller, "lige" til at sætte til tv-apparaturet hjemme i stuen. Selve pakken, var noget man lejede i sin lokale video-biks, inden de alle sammen ændrede navn til "Blockbuster", og gik fallit.

Idéen med Movieboksen var, at folk der ikke havde en månedsløn til en videoafspiller, kunne leje tingesten her i et par dage, sammen med nogle film af tvivlsom kvalitet. En almindelig, dansk familie, ville derfor under normale omstændigheder, smutte i videobiksen fredag kl. 19, leje en tegnefilm fra Disney, en familiekomedie om nogle skurke der bliver klippet skaldede med en plæneklipper, en gyser om nogle børn der bliver hakket i stykker med en plæneklipper, og sidst men ikke mindst, en pornofilm[1].

Lejet skrammelRediger

  1. Om en masse piger, der boller på plæneklippere.