Milena Penkowa

Milenas evne til at hurtigt nå videnskabelige resultater med de forskningpenge hun havde inkasseret gjorde, at hun også fik andre interesser
Milena startede tidligt med at udvikle rottehaler

"There is something rotten in the University of Denmark"

~ Indlagt på Hamlet


Milena Penkowa er dansk/rumænsk hjerneforsker og er uddannet hos rottekongen Cibrino. Som lille blev Milena ofte drillet med sit handicap - vand i hovedet (hydrocefalt syndrom) - som gør at hun bliver interesseret i hovedet, og specielt det, som må formodes at sidde mellem ørerne - hjernen. Hendes evne til at få rotter til at danse efter sin dirigentstok gør, at forskerhvervet ligger lige for.
Milena Penkowa har formentlig en gang dræbt en rotte, men hun er aldrig blevet dømt i den sag. Politiet efterforsker ikke sagen mere, da man har alt for travlt med at fange en bortløbende tamagotchi. Da man på Københavns Universitet forrige onsdag fik besked om, at sagen var forældet, valgte man den proaktive reaktion og hyrede en lejemorder til at bortskaffe damen. Hun blev klonet ved et medicinsk eksperiment i 1963, hvor hendes DNA kom fra hele tre personer: jazzmusikeren Anna Castberg, mesterspionen Mata Hari og den rumænske præsident og shaman Nicolae Ceauşescu.
Milenas barndom gik med Barbie-dukker, kortspil[1] og atomfysik. Senere fattede hun interesse for studiet af knortekæppe, landsbytosser fra Herning og tværfløjtespil. Det var fløjtespillet som bragte hende ind i underholdningsindustrien, hvor hun især viste et stort talent for at spille på kødfløjte. Det var dog forsvindingsnumrene, der trak flest publikummer i manegen, så hun besluttede at beholde fløjtespillet som en privat hobby.
I 2003 gik hun over til Scientology-religionen, og under et besøg på planeten Thetan fik hun indopereret en ekstra hjerne, der gav hende overnaturlige evner. [2]
Milena bor i dag i Espergærde med sin mand og deres seks muterede delebørn.

Et lille udpluk af Milena’s fantastiske karriereRediger

 • Var som 12-årig engang med til EM i pony-ridebanespring (Der er i lyset af nylige opdagelse sat en undersøgelse i gang for at afsløre om Milena nogensinde brugte en ikke-dopet pony under ridebanespringningen)
 • Blev topstudent på Kalundborg Gymnasium og Rejselederskole. (Allerede dengang fornemmede man, at der var noget at komme efter. Det skete, da hun brød med det fysiske paradoks som siger, at den klogeste sild ikke også kan være den lækreste). Mange af hendes klassekammerater drillede hende med, at hun havde rotter på loftet.
 • Uddannet hjerneforsker med speciale i hjerneblødninger og hypofyser.
 • Afdelingsleder for institut for imaginær biologi.
 • En doktordisputats i rotteforsøg uden brug af rotter. Dog har der muligvis været involveret en gammel gris eller tre.
 • Forskningspris for lovende forsøg med at indføre en fiktionsgenre i videnskabsrapporter.
 • Deltog i Vild med Dans i 2009[3]
 • Valgte i 2012 sig selv som administrerende direktør i Hjernefonden, en obskur hjemmeside, der sælger brugte hospitalsredskaber, pin up-fotos af Helge Sander i kontroversielle krops-kontortioner og konserverede præparat-skiver af, hvad Milena angiver er Albert Einsteins hjerne.

Videnskabelig uredelighedRediger

Milena har for tredje år i træk fået den fornemme pris "Videnskabelig uredelighed".

Hendes fuldstændige outstanding evne til at rage forskerpenge til sig fra private fonde har gjort, at unge forskere i flæng har opgivet deres karriere og i stedet fører Hjemis-biler.

Den første gang var for det vellykkede arrangement "Rotteræset", som blev afholdt på Rottary Club i Rotterdam.

NoterRediger

 1. bl.a. strippoker
 2. Årets gang på Thetan, Gyldendal 2004
 3. Kun iført en vams