Mexico
Italien.jpg 806238.png
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Mierda en la cabeza
Nationalmelodi:
Les Humphries Singers - Mexico

Fil:Les Humphries Singers - Mexico 1972

Nationalmelodien må kun belyttes til, hvis du er iført poncho og en sombreo
Images (7).jpg
Hovedstad Mexico by
Største by Mexico by
Officielle sprog We no speak americano
Regeringsform
Baron
Narkotika Diktatur
von Bissmark
Vanvidsstat
• Ikræfttræden
6. Juli 1776
Nationalhelt(e) Pablo Escobar, Tila Tequila
Eva Longoria
Valuta Dineros
Religion Petanque
 Areal  Fyldt med kaktusser2
 Etniske grupper  Indígenas
 Største Eksportvarer  Narkotika
 Største Importvarer  Narkotika
  Nationaldrik  Tequilla
 Nationaldyr Muldyr
 Nationalsport  Siesta


"Hvor ligger Mexico?"

~ En eller anden om hvor Mexico ligger

"Mexico ligger i Spanien"

~ Simon Kvamm om hvor Mexico ligger


Mexico (eller México) er et land fra Udlandet. Navnet Mexico stammer fra produktet Tex Mex, som blandet sammen med det danske ord ko, bliver til Mexico. Trýkstregen over det originale navn skyldes en latinsk pioner, som i år 349 BC omtalte en kop kaffe som kaffé(h) - og ikke blot som kaffe. Derefter tog den mexikanske regering patent på trykstrégen og satte den over deres é. Grunden til at det lige netop blev éet som fik trykstregeñ skyldes - ifølge sprogforskere fra Angola - at jorden er rund. Noget som Gud senere bekræftede.


Livet som mexicanerRediger

Mexico har en af verdens mest veludviklede kulture. De bruger det meste af dagen på at spise og ryge bønner, og synge Lille Peter Edderkop, mens de spiller det kendte spil Livet. Mexico er et godt sted for kannibaler fordi deres sunde kost gør det nærmest umuligt, at holde sig i live i mere end 10 sekunder. Man dør som regel efter en bønne - eller en overdosis. Eller et mord. Eller sexsygdom

SportRediger

Nationen holder maget af Æselridning som er en meget populær sport på disse kanter - sammen med ekstrem spisning af chilli og overforbrug af Kaffebønner. Det er ikke så mærkeligt at mexicanerene altid er hyperaktive.En anden kendt national traditionen i Mexico er, at æde så mange tacos som man kan og drikke sig pisse hamrende stiv i tequila, samt udføre siesta hele dagen.

 
Denne fan er fan af Mexico

Derudover er Mexican hat dance også en meget populær sport. Hør musikken til dette under kategorien Musik.

Fodbold er også vældig populært på disse kanter. Superligaen er dog ikke interessant for den almene mexicaner, grundet deres evne til at falde i søvn når der ikke er gang i den. Håndbold på disse kanter opfattes som en bøssesport og er derfor i kategori med badminton - noget som vi herhjemme i Danmark ellers elsker af alle vores hjerter. Til sammenligning er brydning dog yderst populært i Mexico. Noget som selveste HC Andersen i sin tid ellers fordømte.


Mexico og dens grænselandeRediger

Mexico grænser op til Udlandet, USA, Texas, Brasilien, Australien og Østrig - men ikke, som nogen fejlagtigt mener, også Angola.

Mest interessant i denne sammenhæng er dog grænsen til USA - eller El Norte - eller E.E.U.U. - som det underligt nok hedder på disse kanter. Dette er interessant fordi mexicanerne elsker USA. Desværre er kærligheden ikke gengældt, hvilke mange er kede af. Så derfor forskanser mexicanerne sig i byer som Ciudad Juarez og begynder at dræbe hinanden i frustration over USA's forbannede grænsekontrol. Desværre er disse hissige mexicanere ikke klar over, at USA kan følge med i hvad de laver via Google Street View. Så for hvert drab der bliver lavet, kommer de en tand længere væk fra at åbne grænsen.

Mange amerikanske politikere har dog flirtet med tanken om at åbne grænsen. De er dog på mystisk vis forsvundet, oplyser CIA.


MusikRediger

Den mexicanske musikscene er et meget populært rejse- og festmål. Kun ægte mexicanere kan mixe maracas og bajo til noget der rent faktisk swinger, og har rytme. Både for unge og gamle - især med henblik på den mexikanske udgave af Vild med Dans. Musiken i Mexico er desuden verdenskendt for dens farverige kanter som giver den opmærksomme lytter en euforisk følelse, som nogle mexicanere bruger som et alternativ til stærk mad og narko. Og mord.

Escape - The Piña Colada Song

Fil:The Pina Colada Song

Denne sang er lavet til en verdenskendt øl
Nephew - Mexico ligger i Spanien

Dansk mislykket kopiering af mexicansk musik


Barry Manilow - Copacabana

Mexicansk musik bruges også i Brasilien
El Jarabe Tapatio - The Mexican Hat Dance

Fil:El Jarabe Tapatio-The Mexican Hat Dance

Sådan gør du: find en sombreo -
tænd for musikken -
hop og dans til musikken - sving med sombreoen
(Dette er den mexikanske udgave af polka)


Se ogsåRediger