McDonald's

(Omdirigeret fra McDonalds)

"KØD??? siger du....... kød? Hvad fanden er det"

Fil:Dan bota.png
Så meget godt skuespil for du for 10;kr...!
Fil:Fridberg.png
Chicken Nuggets fra McDonald's.
Hvis du er heldig, kan der komme en lille ekstra gave 'flyvende'...Helt gratis + moms!
Satellitbillede af McDonald's private ø. Ser man meget tydeligt efter, kan man ane køer, grise og kyllinger. Hovedbygningen kan også lige ses.
~ Ronald om Mcdolands mad

McDonald's (ofte refereet til som Rottekød) er en kenyansk fastfood-restaurantkæde. McDonald's blev hurtigt en franchise, mens kæden ejes af kloakkrokodillen Ray Croc. Ray Croc åbnede den første restaurant i Taipei i 876 f. Kr.

McDonald's nok største kendetegn er deres logo, der viser en gul havmåge (på svensk: "Den gyllene måsen"). Hvis man lukker sine øjenlåg så meget at man næsten ikke kan se noget kan man måske godt se Steve jobs knalde en høne i siden #ensejert.

RestaurantmenuRediger

McDonald's fulde restaurantmenu er gjort hemmelig, men det er lykkedes for en intern medarbejder at lække noget fra deres sunde og nærige madudvalg:

 • happy-meal en lille papirbolle indsmurt i smør med bløde løg og en plastik dims
 • Tisbøøger - en opfindelse, der gør dig afhængig af deres mad
 • Big Mac - En burger med tilhørende Apple Macintosh
 • Chicken Nuggets (se billede til højre)
 • Burger Salsa Extra Spicy Girls!! (kampagnepropaganda)
 • Justin Timberlake
 • Goa Tse
 • MacLoud - En særdeles højlydt dessert
 • MacLaren - Sjældent fundet frisk
 • MC Einar

Og Obamas 4 kønsorgan

Den private McDonald's øRediger

Det er i mange år blevet omtalt hvorfra føden, McDonald's sælger i deres tusindevis af restauranter, kommer fra. I slutningen af 2004 kunne en privatdetektiv fra Gdansk afsløre, at føden kom fra et kæmpe stort slagteri på vulkanøerne Heard & McDonald (φ 53.106°S, λ 73.513°Ø - eller bare i det Sydindiske Ocean). Der er blevet fundet hundrede tusindevis af køer, grise og kyllinger, samt en stor lagerbygning med tilhørende kølerum, for at holde bøfferne mere eller mindre friske. Et satellitbillede (se billede til højre) taget i 2006 beviser detektivens afsløring. Størstedelen af de lande, der huser McDonald's restauranter vagte ikke at reagere meget på afsløringen, da McDonald's indtægter udgør omkring 68.67% af alle landendes økonomi.

Dog som du kan læse her er det blevet opdaget og hvis det ikke var for den flok inkompetente idioter som de flest mennesker er, ville vi kunne have lukket koncernen. Men de hævder dog at det de laver er for dyrenes bedste og de sikrer de få arters eksistens. fx. udtaler Ronald McD: "It might be that they arent endangered species right now, but they will be in the near future."

En konkurerende Privatdetektiv fra Murminsk kan dog bevise at de næsten 60.000.000.000 serveringer (ikke at forveksle med måltider) har resulteret i at bare en på forhånd påkørt ko har mistet livet. 14 fisk og sådan cirka 30 måger er røget samme vej dog med andre dødsårsager.

McDonalds hævder at 9 fisk er fundet på stranden og 5 har katten taget med ind. Af de, så godt og vel, 30-50 måger har ræven taget nogen siger PR. guru H.Old Kaje til pressen.

Greenpis nomineret McDonalds til prisen for dette årtusinds dyrevelfærdskongres i Slagelse under navnet: Selvdød er veldød. Og der var også et slang der hed “kig på hanen mens du bliver knaldet i kanen” det var meget poupulert i nord Sverige fordi at de elsker at smække hindanen med en kæmpe laks. De stinkende kræ var kradset af på forhånd "uanset" siger den guddommelige leder af Grinpis: Hallal Lavær og tilføjer: Vi skal nok få ram på de sataner McDanolds for deres uhellige overdrevne brug af soyaproteiner og rapsolie! Vi vil fortsat kæmpe for at rapser og soyaer får et liv! Siger Hallal Hallelula Lavær.

LitteraturRediger

Der er udgivet et antal bøger om McDonald's. Nogle af dem er vist for neden:

 • Dominans frem for alt (Jacob Haugaard, 2003, 3947 sider, Gylledal)
 • Life as a Horse (Ronaldinho, 2004, 40 sider, Brazil Comics)
 • Borat - I will be execute! (Borat, 2006, 300 sider, Қазақстан Сделал Его Снова)
 • Cheeseburger Service Pack 2 (Bill Gates, 2006, 5648479561 sider, Microsoft. Bogen er også kendt som Mikrosaft Vindåse XP Brugermanual (den sukkerfrie version))

Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.