Madonna/luder-komplekset

(Omdirigeret fra Madonna-Luder Komplekset)
En luder og Madonna

"Jeg rører aldrig kvinder..."

~ Oscar Wilde om uren sex

"Min mand kalder mig frækkert"

~ Din mor om sex

"Nej, kælling - det er hvad jeg kalder vores datter om natten!"

~ Din far om ovenstående


Madonna/Luder-Komplekset er en sindstilstand der forhindrer[1] dig i at have sex med din kæreste.

Én gang til for Prins KnudRediger

Madonna/Luder-Komplekset er en sindstilstand der forhindrer dig i at have sex med din kæreste.

Er du kommet dig over chokket, kære ven?

ÅrsagRediger

Mænd[2] der lider af denne uhyrligt menneskefjendske lidelse, formodes[3] at have lidt for varme følelser for deres mødre.

Kort fortalt kan man ikke knalde en kvinde man er varm på.

 • Madonna
Dette repræsenterer den side af kvinden man ææælsker. Dvs. hende man vil have børn[4] med, og som sådan ikke skal "besudles" med en gang natte-griseri.
 • Luder
siger lidt sig selv, men indebærer blot, at man ikke vil have børn[5] med denne pige... Og at man ikke kan ææælske hende som kvinde.

Udpenslet for tåberRediger

Forestil dig at din kæreste er lækker: du får logisk set lyst til at lege Skjul Medisteren[6] med hende, og ønsker bare at knalde hende til hun beder dig blive hængende i lejligheden. Hvis du har Madonna/luder-komplekset kan du ikke forelske dig i pigebarnet. Forstået?

Nå, ikke. Vi prøver igen: forestil dig, at du faktisk synes en smule om din kæreste - hvis du har Madonna/luder-komplekset ejer du så ikke enven, enevn, evnen(?) til at bamse hende i fabrikken.

Bedre? Godt!

Das TestRediger

Herunder er en test der afslører om du skulle have knald i låget Madonna/luder-komplekset. Læs spørgsmålene grundigt, om nødvendigt må du klappe dig igennem stavelserne, og vær ærlig overfor dig selv:

 • Kan du lide din kæreste?
 • Ønsker du at få børn med hende?
 • Ønsker du at sidde på fødegangen og flette fingre, medens du ser kærestens "halløjsa" blive flået i småstykker i et ulækkert pløre af blod, sved, hår, moderkage og tøjrester, samtidig med at hun skriger, vræler, giver dig skylden og tilmed giver sin bedste veninde ret når hun - fra den anden side af sengen(!) - brøler at alle mænd er nogle svin der har undertrykt kvinder i århundreder, og jordemoderen[7] påpeger hvor smuk en oplevelse det er, det du netop er i færd med?


Kan du svare ja eller nej til nogle af ovenstående spørgsmål, kan du teoretisk set have lidelsen uden at vide det, MEN: Kan du svare ja til spørgsmål 1 og 2 men nej til 3, er der en god risiko for at din kæreste flipper ud hvis hun er en speltkusse, for de mener ubetinget at alt i spørgsmål 3 er i overensstemmelse med den naturlige moderrolle...

NoterRediger

 1. Prøv dog viagra...
 2. fnis!
 3. af en mand der var varm på sin mor
 4. Øøh?
 5. Næh, ku' du gætte dét?
 6. i dit tilfælde: Glem Karrotten
 7. som er en mand