Her ses en lort, lige inden den blev fortæret med jordbærsyltetøj og en økologisk pesto!

"Sikke noget lort!"

~ Dig om denne artikel


"Eiuhh, her stinker af lort"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om en anonym prut i klasseværelset


"LORT! DET FALSKE STED!"

~ Simon Emil Ammitzbøll om et sted i Sverige


"nort!"

~ Carl-Mar Møller om sin fladnæsede grynten


Lort er alt det, du finder på det fiktive site Wikipedia. Det kaldes også for fækalier, feces eller blot .

UdseendeRediger

Lort er et ildelugtende grundstof[1], der ofte er brunt. Lorten kan også have andre farver, men hvis det er tilfældet, bør du søge læge. Omgående!.

Lort er også et kælenavn til det velkendte, Neger eller kannibal.

Denne -agtige masse udskilles af alle levende væsner her og der[2]. Der findes utallige forskellige former for lort. Der er nemlig 1306 i hele verden. Den mest udbredt lort er menneskelorten. Der bliver lagt omkring 100100000,92 menneskelige lortemolekyler hver dag[3]. Den anden mest almindelige lort er hundelorten, som altid ligger på fortorvet[4]. En hundelort går op i en spiral, og har altid en lille spids top. Den er træls at få under skoen, hvis du er jyde. På Sjælland er det bare noget lort.

Derfor er din lort brunRediger

 
Lort er en delikatesse i enkelte lande, samt i lortelandet Nordkorea.

Mange har tit spekuleret over, hvorfor en lort egentlig er lortebrun.

Det skyldes, at når man hver dag udskiller galde fra sin galdeblære, kommer der galde ned i tarmen, og der får afføringen den samme farve som galde, der er brungrøn. Man kan således også sige, at det nærmere forklaret er nedbrudt blod, og chokolade-is som sammen med affalsstofferne galdepigment (også kaldet bilirubin), udskilles fra galdeblæren og blander sig med resterne af din mad. Og selvom blod er rødt, bliver det gulligt eller brunligt, når det nedbrydes i leveren.. Den lyse brune farve bliver ved normal afføring mørkere på den sidste del af turen gennem tarmen, fordi den her blandes med bakterier, der gør den brun, som du kender den. Og fordi mand æder for meget nutella, så bliver det helt brunt. Hvis du oplever at din lort er hvid eller grøn, burde du nok at lade vær' med at spise kridt og græs.

Har man 'racermave', eller "tyndskid", løber afføringen gerne så hurtigt igennem tarmen, at den ikke når at få den sidste farve med. Det er derfor, afføringen fra den tynde mave ofte har en lysere farve. Har du igennem længere tid en anden farve afføring end den kendte brune, bør du kontakte din læge.

Lort er et udemærket vækstforum for colibakterier. Det gør så, at du har muligheden for at viderebringe alverdens sygdomme ved skidning.

FACTS OM LORT:

Lort er spiseligt.Lort i lyrikkenRediger

Lort kan dog også opstå andre steder end ekspanderende ud af røven. Man kan f.eks sige, at man har lort i hovedet. Det ses ikke så tit, men det er når et menneske har smurt sit hoved ind i lort, så man mest af alt ligner en "Bruno". Man kan også lukke lort ud af sin mund. Det er ikke en rar fornemmelse, og man får en meget dårlig ånde.

Det kan også ske, at man "laver lort i det". Det udtryk stammer fra et gammelt ordsprog der hedder du skal ikke lave et cumshot i en anden mands hoved, uden at have fået lov. Og det siger man når man har gjort noget dumt. Som f.eks. når man går ind og lægger en ordentlig lort i en anden mands toilet, uden at skylle ud. Eller når man får brandvæsenet til at rykke ud med stort ståhej, fordi man er kommet til at sætte ild til en lille prut, which shortened his penis to 1cm. [5] Desuden kan man godt sige, at de fleste lorte ligner Anders Foghs ansigt ret meget. En lort er primært en meget vigtig del af livet, den består af hyggelige stunder, hvor man sidder på toilettet og bare nyder man er ved at skide.

Alle organismer lægger en dej; selv en lille snegl tager en lille skider i ny og næ. Den eneste undtagelse i universets historie var den amerikanske filmstjerne Marilyn Monroe - hun gik aldrig på toilettet, for dét var hun alt for smuk til ...

De almene udtryk når toilettet kalder erRediger

 • Jeg skal til pressemøde
 • Jeg skal ud og arbejde for fuldt tryk
 • Jeg skal ud og Mammutbaise
 • Jeg skal ud og lægge en vild neger
 • Jeg skal skide
 • Jeg skal ud og hugge brænde
 • Jeg skal daime
 • Jeg skal pølse
 • Jeg skal puste grise op
 • Jeg sø-sætter lige tømmerflåden
 • Jeg skal ud og lægge en "Neger-arm"
 • Jeg skal ud og smadre noget porcelæn
 • Jeg skal ud og skuffe anakondaen
 • Jeg skal ud og straffe lokummet
 • Jeg skal ud og tømme ryggen
 • Jeg går ud og farver tapetet
 • Jeg går lige ud og larmer
 • Jeg går ud og trykker på speederen
 • Jeg tror lige jeg laver en kunstner
 • Har du en sele? Jeg skal lave de sygeste bremsespor
 • Væk forhelvede! - Jeg har det brune.
 • Jeg følger lige bruno til svømning
 • Jeg skal hælde kødsovs fra gryde 2.
 • Jeg får spontan Abort i 8. måned.
 • Jeg skal ud at lægge en mursten
 • Jeg skal ud og creme
 • Jeg skal ud og lave brownies
 • Jeg skal lave en chokolade mousse
 • Jeg skal bombe lokummet
 • Jeg skal ud og dreje en vase
 • Jeg kan mærke en neger arm i min buks.
 • Fire in the hole

Den fuldstændige liste over lortebegreber og kendetegnRediger

Her er en liste over alle de lorte der findes.

}

Synonymer for lort:Rediger

Andre lortesider:Rediger

LortenoterRediger

<references>

Dette er listen - "Spademanns ultimative guide til begrebsliggørelse af humane fækalier"
Lortenavn Kendetegn
Spruttelorten. Aka. Sprøjtelakeren Når du har tynd mave, og slår en prut så du kan mærke det på lårene, mens toilettet bare er helt brunt.
Spøgelseslorten Du kan mærken lorten komme ud, du kan se lort på papiret, men der er ikke noget i tønden.
Den rene lort Du kan mærke lorten poppe ud, du kan se lort i tønden, men der er ikke noget lort på papiret.
Den våde lort Du tørrer røven halvtreds gange og føler dig stadigvæk ikke tør. Så det ender med at du propper papir i underhylerne, så de ikke bliver beskidte af evt. rester.
En gang til lorten Denne type lort forekommer når du er færdig, har bukserne oppe om knæene, og pludselig opdager at du må skide en gang mere. Undertiden kendt som "Bus-lorten", da du bare skal vente lidt, så kommer der en til.
Hjernemassen-ud-af-næsen-lorten Også kendt som "Spræng-en-blodåre-i-panden-lorten" Du bliver nødt til at presse så meget for at få den ud at du bliver blå i hovedet, og er på kanten til et hjertestop.
Majs-Dej Den type lort hvor du har ædt så meget majs, at der kommer en hel kolbe ud.
Spærre-dej Lorten der er så stor at du er bange for at skylle den ud, uden at have hakket den i småstykker med toiletbørsten først.
Gulvsjaskerlorten Lorten der er så overdrevet stor at den stopper toilettet, og fylder gulvet med at det vand du ikke kan trække ud som følge. (her burde man have fulgt rådet fra Spærre-Dejen).
Den seriøse alkodej Lorten efter en lang bytur med masser af drikke. Det lettest genkendelige ved den er det lange spor den efterlader sig i kummen efter den er blevet skyllet ud. Kaldes også for; sprut-skid, eller ølle-pølle.
Gid-jeg-kunne-lorten Den type lort, hvor du sidder på toilettet og presser alle dine indvolde ud, men det eneste der sker, er at du sidder på kummen med kramper, og fiser.
Våde-balder-lorten Måske bedre kendt som et "Power Dump". Det er lorten der vælter så hurtigt ud af røvhullet, at balderne bliver sjasket til med toiletvandet.
Sjasker-lorten Typen hvor det simpelthen bare vælter ud med brunlig flydende lort, der klatter i hele tønden, samtidig med at den kronisk brænder dine tarme af.
Publikums-lorten Lorten der simpelthen er så imponerende i størrelse og/eller fremtoning at du simpelthen bliver nødt til at vise den til nogen før du skyller den ud.
Humørspreder-lorten Lorten der kommer ud efter at have holdt sig i umenneskeligt lang tid, og derved får dig til at føle at du igen er dit gamle jeg.
Den Rituelle lort Lorten der bliver trykket samme tid, hver dag, og i selskab med en avis.
Guinness Rekordbog lorten Den lort der er så bemærkelsesværdig, at den skal udstilles til gavn for fremtidige generationer.
Dufter lorten Denne lort dufter så kraftigt at din moder går ud for at snuse lidt efter.
'Hvedebrødsdagene er ovre'-lorten En hver slags lort der er trykket i selskabet af en anden person
Sukkeren En lort der er så stor at den ikke popper ud, uden vokal assistance.
Flyderen Karakteriseret ved dens evne til at flyde er denne lort kendt for at være skyld i mange forgæves skylninger.
Efternøleren Dejen der simpelthen nægter a komme ud. Normalt er det nødvendigt at foretage en rokkende eller hoppende bevægelse, men ofte er den eneste udvej at tørre den væk med et lille stykke papir.
Fantomlorten Lorten der på mystisk vej er fremkommet i toilettet, men ingen vil indrømme

at de er den retmæssige kunstner.

Houdini-lorten Nu er den der, nu er den væk. Lorten der leger med dig. Kræver tålmodighed og muskelkontrol. Også kendt som Hjemve-bæen, fordi den nægter at forlade hjemmet.
Overraskelsesbæen Den type lort der kommer som en total overraskelse på et tidspunkt hvor

Det enten er umuligt at komme til at skide (sex, eller endetarmsundersøgelse) eller mens du er et sted hvor der overhovedet ikke er nogen toiletfaciliteter.

Slangedejen En lang tynd lort der på forunderlig vis har formået at rulle sig til en

skræmmende position - Normalt harmløs. Undertiden kendt som Soft-Ice-lorten, på grund af den måde den er lagt på.

Sports-lorten Lorten der altid vil ud 10 minutter efter du er begyndt på et holdspil.
Tilbage-til-naturen lorten En hvilken slags lort, men den er altid lagt enten i skoven, eller godt gemt bag ved passagersiden i bilen.
Småstenen-fra-himlen lorten En imponerende samling af små lorte i en klase. Ofte en gave fra Gud når man virkelig ikke KAN skide.
Doping lorten Afføringsmiddel brugt - Tæller ikke!
SHITZOPHERENIA Frygten for at skide - Kan få fatale følger!
ENERGIZER vs DURACELL lorten Bedre kendt som "STILL GOING" lorten.
Snydelorten Lorten hvor du skal prutte, men så popper denne her ud i stedet.
Smertebæen. Lorten der gør så ondt at klemme ud, at du kunne sværge på at den er på vej ud sidelæns.
Jeg-tror-jeg-er-ved-at-føde-via-mit-røvhul lorten Kan sidestilles med 'Hjernemassen-ud-af-næsen-lorten' og 'smertebæen'. Formen på denne lort minder mest af alt om et stort ølkrus. Din anale udgang er stadigvæk udspilet i op til en time efter.
Havregrødslorten Lorten der bare vælter ud som var det tandpasta, og bare bliver ved med at komme. Du har to valg: (a) Skyl ud, og fortsæt, eller (b) lade den dynge sig op til den når din røv i kummen, mens du bare sidder hjælpeløs.
Jeg-burde-nok-tygge-maden-bedre lorten Når hele den pose chips du åd dagen før ridser dine tarme på deres ufordøjede vej ud.
Jeg-tror-jeg-er-ved-at-blive-en-kanin lorten Når du skider en masse små søde kugler der laver små plask hver gang de rammer vandet.
Hvad-fanden-døde-herinde lorten Undertiden kendt som 'Sun Chemical lorten'. Du fortæller selvfølgelig ikke

nogen om den dræbende dunst på gerningsstedet, men står uskyldigt, ser til og nyder det, når folk kommer stormende ud fra toilettet, gispende og hivende efter vejret.

Jeg-er-sikker-på-at-der-er-en-til lorten Hvor du bare sidder tålmodigt på tønden og venter på, at det sidste skal få kæmpet sig ud, for du ved, at hvis du tørrer dig nu, vil den bare oversmøre det hele.
'THE BOSTON STRANGLER' Prøv lige så meget du vil, men den vil bare ikke slippe. Dette er en mere

seriøs udgave af 'Jeg-er-sikker-på-at-der-er-en-til lorten'

Blikkenslager-dej Den, der retter vandlåsen ud
Picasso-dej Den, der maler abstrakt mønster på indersiden af tønden.
Kombi-dej Den, der først føles hård og sej og efterhånden blir til splat.
Remoulade-dej Gæt selv...især spædbørn mestrer denne kunst.
Dej-lig Den, man har ventet på at blive af med i timevis.
Gardin-dej Den, der hænger pænt i folder før den falder ned.
Skorstensfejer-dej Sort...helt sort.
Homo-dej Lidt større i omkreds end alle andre.
Lyn-dej Det slår gnister fra anus, efterfulgt af et ordenligt brag.
Matematik-lort Lorten der lægger sig i kummen så den ligner et tal.
Jeg gemmer lidt til senere - lorten Den lille smule lort der hænger tilbage i røvskægget og nægter at slippe uden hjælp fra papir.
Touchdown a.k.a. "The President" En meget præstigefyldt lortepræstation, hvor lorten simpelthen rører vandet inden den slipper - også kendt som præsidenten.
Brunsneglen Hvor du ser en lille klat lort der hænger fast på sidekanten af kummen.
Tre-i-en lorten Det starter som normal afføring, hvorefter det langsomt bliver en grødet masse og ender til sidst som sovs.
Proplorten Lorten som starter med en brun prop, hvor der derefter flyder brun væske ud.
Omvendt Proplort Skildpadder mestrer denne kunst, først kommer der urin, derefter kommer der en lille brun lort, og til sidst kommer der den halvflydende hvide lort
Anajomfru-lorten Denne lort findes der to visioner af, den ene er hvor røvhullet er for stramt til lorten kan komme ud. Eller lorten simpelthen

er for stor til den kan komme ud af røvhullet, så du er nødt til at pakke din finger ind i toiletpapir og stikke den op, så du enten kan grave den ud, eller prikker huller i den så den går i småstykker

 1. Som har nummer 277 i Det Periodiske System
 2. I folkemunde: at lave/foretage en pølle
 3. Milena Penkowa: On Feces, Gyldendal 2008
 4. Eller i en brændende papirspose på dit dørtrin
 5. To sekunder...... Denne artikel har brug for et seriøst ble-skift, da forfatteren konstant lukker lort ud........
 6. For de fisefornemme som helt sikkert læser med herinde!
 7. Definition på den engelske Wikipedia: "Generally, a long-shaped piece of shit."
 8. Hvis al denne læsning skulle have gjort dig vild i varmen..