Kvinder ses her i deres yndlingspositur ... ude at løbe, eller også skriver de på Facebook om deres løbetur.
Datablad for kvinden


"Kvinder er som folks bagdele, det eneste de laver er at lukke lort ud"

~ Obama om Kvinder


"Hvis der er noget jeg aldrig har forstået, såå..."

~ Albert Einstein om Kvinder


Sandheden skulle frem[1]


"Jeg har intet set, intet hørt, og derfor ved jeg ingenting"

~ Berlusconi


"Når mænd bliver fulde, bliver de som kvinder: efter en slurk begynder de at vrøvle, og når øllen er drukket, kan de de ikke køre bil."

~ CirkusrevyenKvinder (latin: homoinder) er definerede som brystdyr, da de ikke har patter som fx køer har. Ofte regnet som et modstykke til manden, men der kan dog også være tale om andre kvinder. Mange tror fejlagtigt, at kvinden blev skabt af et af Adams ribben. Dette har dog vist sig at være meget forkert, viser en nærgående undersøgelse, foretaget af Ekstra Bladet. Det viste sig nemlig, at kvinden i virkeligheden blev skabt af playboyen Thorvald Staunings venstre øre, to meter støvsugerrør og en kvart mormor.

Der er i sjældne tilfælde dokumenteret seksuelle relationer til dyr. Bevismaterialet er tilgængeligt på diverse filudvekslingsprogrammer på internettet. Selvom det er videnskabeligt bevist, at sådanne tilfælde er fundet, er det dog fortsat ikke betragtet som normalt blandt kvinder. Dette kan ses ved, at emnet ikke bliver dækket udtømmende i kvindernes hellige bibel, Cosmopolitan.

AdvarselRediger

 • Udsæt under ingen omstændigheder kvinden for hårdt pres. Behandl hende nænsomt.
 • Hvis kvinden begynder at pive, har du et problem, så skab hurtigt rom når du ser fodboldkamp. Dette kan gøres på flere måder. (Gaffa-tape virker udmærket)
 • Det anbefales at tørre kvinden af efter brug med en hårdt opvredet klud, da hun ellers let bliver fedtet
 • Hvis der ikke medfølger en vaginalpumpe, så anskaf dig en!
 • hvis hun bliver alt for ophidset skal du skynde dig ud af uset for så kan hun finde på springe i luften.

MisforståelserRediger

PåvirkningRediger

Den kraftigste påvirkning man kan udsætte en kvinde for, er såkaldt heftig masturbation, hvor man gnubber og gnider på hendes lyserøde minipik i et sted mellem 10 sekunder og 50 år. Klitoris forefindes i nærheden og lidt nedenunder, ja, dér i midten af hendes fremskudte Venusforbjerg. Dilleren skal ind nedenunder, hvis du kan se hendes navle ... og hvis du får lov.

Gnidningen bør forgå med en frekvens på mellem 0,1533 Hz (hvis du sover) og kammertonen på 440 Hz, da kvindens klit her opnår sin maksimale effekt. Til de uindviede kan det nævnes, at dette vil sige 440 gange op og ned (evt. frem og tilbage) per sekund. Du vil automatisk vide når du rammer 440 Hz, da missen ved denne frekvens vil begynde at spinde en klar og ren tone. Denne tone svarer til den klartone, du hører, når du løfter røret på en fastnettelefon i ethvert snuskethotelsoveværelse. 440 Hz bliver også kaldet sovekammertonen, pga. netop denne anvendelse som både sexlegetøj og kommunikationsinstrument.

Hvis der høres mislyde under selve akten, kan du evt. opsøge en klaverstemmer og bede ham skrue ned for lyden på de mange snurrende videokameraer.

AnvendelseRediger

Den hyppigste måde kvinder bliver benyttet er normalt:

 • Duskning
 • Bedåring
 • Begæring.
 • Indkøb af den mad, manden ikke gider jage, hvilket i dag vil sige alt
 • Trøsten
 • Rengøring af hvad der nu end måtte blive beskidt. Inklusive ting, som kun er pseudo-beskidte, fx: "Ej okay, OMG, han var LIGE VED at hælde sin drink ud over mig. Jeg må ud og vaske hænder"
 • Madlavning.
 • Føde børn.
 • Passe børn.

AlternativerRediger

Kvinder fås i flere forskellige udgaver, men lider under hård konkurrence fra andre kommercielle sexprodukter, såsom lolitadukker og latex-replika af vaginaer.

Visse mænd foretrækker homoseksualitet.

Se ogsåRediger