"En glimrende opfindelse!"

Sådan motionerer man. Læg mærke til den spontane friskhed, vores forsøgsperson, lille Buster, udtrykker i løbet af kortfilmen
Det er vigtigt at holde hele kroppen i gang
Hvis man ikke vedligeholder sin krop, ender man let som her, hvor tøjet ikke passer, med mindre man tager det omvendt på
~ Cornelius, den sofistikerede kannibal om kroppen


En krop er betegnelsen for den sæk med hud, knogler og indvolde, som vores arme, ben og hoved sidder uhjælpeligt fast på. Kroppen er dog ikke et selvstændigt levende væsen. Hvis du kigger nedad lige nu, vil du sandsynligvis se størstedelen af din egen krops forside. Dette kan dog ikke garanteres.

VedligeholdelseRediger

Din krop skal vedligeholdes. Hvis du ikke vedligeholder den, falder kroppen fra hinanden og blæser væk. Når man vedligeholder sin krop, kaldes det motion og i visse tilfælde sport.

 
Mange mennesker drømmer om at få deres helt egen krop, som de kan gøre med hvad de vil. Men kroppe ligger ikke bare sådan og flyder rundt omkring. Kroppen på billedet herover blev fundet for enden af startbanen i lufthavnen, og man mener at det er en stewardesse, som forsvandt i sidste uge, da hun gik ud mellem de parkerede fly for at ryge. Eksperterne mener, at hun ved et uheld er blevet suget ind i en jetmotor på et startende fly. Men heldigvis blev kroppen fundet i tide og kroppen holdes nu kunstigt i live og på køl af det sjak jord- og betonarbejdere som fandt den

Ernæring er vigtig for kroppen. Fedt, proteiner og kulhydrater skal i passende blanding tilsættes, for at kroppen kan bygge videre sig selv.
Den består i øvrigt af en masse DNA og knogler og blod til at lime det sammen med. Til byggefasen skal bruges en del forskellige aminosyrer, som man for en dels vedkommende selv skal anskaffe sig.

Man kan dog i tilfælde af større misvedligeholdelse benytte sig af Plastic Padding eller Karlsons klister, til nød sminke. De kunstige knogler fra Boneloc kan derimod ikke anbefales.

Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.